Tu ce regreti cel mai tare in viata? Ceva ce ai facut sau ceva ce nu ai facut?

Crezi ca un an sabatic poate deveni aventura vietii tale si poate, te vei descoperi pe tine insuti pe drum?

Noi, Andreia si Ionut, aka Chiperii, asa credem. Si asta vei gasi aici, pe site.

O lume intreaga prin ochii nostri. Framantari, frici, explorari, idei venite intr-un moment nebun si povesti cat pentru o viata.

Unii oameni cauta toata viata sensul existentei lor.  Ne numaram printre cei norocosi, care si-au gasit acel ceva pentru care se trezesc in fiecare dimineata, pentru care si un la bataie fiecare resursa si sursa de energie | calatoriile.

Corporatisti clasici, angrenati in lupta zilelor de luni pana vineri, in tumultul unei vieti rutiniere, al unei minti ocupate cu exteriorul – mai degraba decat cu interiorul, a aparut undeva, in cele mai ascunse sertare ale mintii noastre, ideea unui an sabatic.

Ideea de pauza activa, de mini-retragare sau cum s-o mai numi, in zilele noastre. O idee mult ravnita pentru care stiam ca este nevoie de niste ecnomomii serioase, de mult curaj si determinare. Nu avem niciuna dintre ‘calitatile’ acestea. Ne era frica sa indraznim sa visam atat de sus.

Insa, bucovineni adevarati si mandri, cum ne place sa ne caracterizam, impreuna  la bine si la rau de peste 13 ani, am decis sa riscam totul si nimic in acelasi timp, sa ne traim visul. Fix asa cum ni-l dorim.

O aventura precum mersul pe sarma. Poate fi placuta, dar si dureroasa – pe alocuri -, daca ne pierdem echilibrul. Insa, cred ca merita fiecare risc.

Nu-i decat o experienta care ne imbogateste si ne trezeste la viata.

Ionut, un pasionat al tehnologiei, fotograful familiei, cu 10 ani de presa in spate, si cel mai serios, ancorat om in realitate din cati cunosc, iar eu, dupa o experienta de peste 8 ani in HR, ma declar visatorea familiei, fan declarat al planificarii vacantelor, in cel mai mic detaliu.

Si asa am indrazit sa visam maret (dream big, cum ar zice unii), sa ne luam inima-n dinti si sa avem curajul sa ne schimbam radical viata. De la o zona de confort, cu locuri calde si chiar fierbinti, am decis ca nu ne este de ajuns pentru viata asta.  Am hotarat sa renuntam la tot, sa fim precum eroii basmelor si sa plecam in cautarea sinelui. Sa ni-l cream pe alocuri. Sa parcurgem drumul initatic. Sa ne oferim ragaz, sa ne bucuram si sa ne redescoperim, sa ne cunoastem, sa iubim mai mult si sa ne depasim limitele.

Lipseau, parca, ochii larg deschisi pentru a observa lumea in frumusetea si maretia lucrurilor, a locurilor si a oamenilor ce ne inconjoara.

Calatorind, ne simtitim din nou copii, vii, cu sangele curgand prin vene , cu vise mari si indraznete, cu inima cat un purice sau sarind din piept de fericire, cu ochii mari de uimire. Si cu adrenalina la cote maxime.

Sufletul nostru cauta experiente.

Am ales sa fim, decat sa ni se spuna ce suntem.

Mergeti cu noi pe sarma, visati alaturi de noi sub apa, pe apa sau pe uscat. Fiti martorii aventurii noastre, parte din proiectul acesta de suflet.

Haideti cu noi, sa ne dam seama impreuna cine suntem cu adevarat.

Cu dragoste,

Chiperii

Nu ezitati sa ne contactati la urmatoarea adresa: contact@haihuin2.com