Viata satului unde se filmeaza serialul Las Fierbinti de la Pro TV s-a schimbat total din cauza ultimelor reguli. Chiar pana si producatorii au trebuit sa se adapteze, iar unele locatii folosite pana acum au fost excluse din scenariu.

Jurnalistii de la click.ro au realizat un reportaj de pe platourile de filmare a serialului Las Fierbinti de la Pro TV. Din cauza pandemiei, producatorii au trebuit sa schimbe scenariul, avand in vedere ca nu au voie sa filmeze in interior dupa noile reguli. Dezvaluirea a fost facuta de Cristi Neamtu, proprietarul carciumii lui Bobita din serial.

“Da, este adevarat ca nu mai aveau voie sa filmeze inauntru dupa noile reguli. Au terminat joia trecuta filmarile si acum avem deschis non-stop pentru clientii din sat. Doar ca trebuie sa bati la usa sau sa suni pe numarul afisat si ti se deschide dinauntru, dar cumperi ce vrei si iesi pe terasa sau in fata barului”, a marturisit patronul barului, pentru click.ro.

Oameni din toate colturile tarii stateau pe terasa si in fata barului din Las Fierbinti. Potrivit sursei citate, nici un satean nu s-a incumetat sa iasa pe frig la o bere, locul fiind populat doar cu turisti. La bar vinde o doamna cu masca, iar din interior poti cumpara magneti de frigider, dar si sucuri la 7 lei sticla. In plus, nimeni nu avea voie sa faca fotografii in interior, deoarece acolo s-a filmat pentru episoadele speciale de 1 decembrie si pentru Craciun. Un afis semnaliza acest aspect.

1000 de lei pentru inchirierea barului

Barul se afla la marginea satului, pe malul unei balti, iar proprietarul primeste bani pentru inchirierea locatiei. Cristi Neamtu foarte mandru ca la el in locatie filmeaza Celentano si ceilalti actori. Declaratiile au fost facute in anul 2014, iar in prezent veniturile lui sunt cu siguranta mult mai mari.

“M-am inteles excelent cu cei de la Pro TV. Sunt niste profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. N-au deranjat pe nimeni aici in sat, iar la mine in bar s-au purtat ca la carte. Intre mine si ei n-au existat negocieri asa, standard, ci mi-au dat ei bani cat au vrut, iar eu am fost multumit de fiecare data. Cel mai mult mi-au dat 10 milioane (1000 RON) pentru un sezon. Si mi-au facut si reclama. Au venit la mine clienti din toate colturile tarii sa bea o bere in Las Fierbinti”, a marturisit Neamtu.

loading...