Iubita Robi Las Fierbinti. Toata lumea s-a obisnuit sa ii spuna Robi. Chiar si actorul recunoaste ca nu raspunde daca cineva il striga Leonid. Caci asa este numele lui din buletin. Leonid Dan nu este vorbaret, ba chiar am putea spune ca este mai degraba introvertit si discret. A cunoscut insa faima la PRO TV, in rolul simpaticului politist din Las Fierbinti,

Indragitul actor are 41 de ani si este originar din Chisinau. A venit in Bucuresti in 1996 pentru a face liceul de muzica. Recunoaste chiar el ca nu are voce, dar asta nu l-a impiedicat sa isi incerce norocul. Inainte de Las Fierbinti, Leonid a jucat in mai multe piese de teatru si scurtmetraje. Apoi a primit un rol in filmele „Nasa” si „Vine Politia”.

Iubita Robi Las Fierbinti. Cine este, de fapt. Au doi copii impreuna

Spre deosebire de alte vedete de la noi, cel care ii da viata lui Robi pe micile ecrane isi tine viata personala departe de public. Putini stiu cine este partenera lui de viata. A decis, intr-un final, sa rupa tacerea si sa ofere cateva detalii despre aleasa inimii lui.

Iubita Robi Las Fierbinti. „Am o iubita, doi baieti gemeni, de doua luni jumatate. Iubita e romanca, nu e actrita, e bugetara si nu vrea sa se expuna si sa dau poze cu ea. Imi vad de viata mea, nu-mi place sa fac baie de multime prin mall-uri”, declara actorul intr-un interviu pentru click.ro.

Las Fierbinti este un serial de comedie romanesc care a debutat pe Pro TV la data de 1 martie 2012. Din distributie fac parte actori care au devenit celebri odata cu aparitia serialului, printre care ii amintim pe Mihai Bobonete, Constantin Dita, Cuzin Toma sau Anca Dumitra. In decursul celor 8 ani de cand au inceput filmarile, au avut parte si tragedii in familia Las Fierbinti.

loading...