Serialul Las Fierbinti de la Pro TV este unul dintre cele mai urmarite productii din Romania. Filmarile au loc in orasul Fierbinti-Targ din judetul Ialomita, iar carciuma lui Bobita chiar exista.

Patronul carciumii lui Bobita din Las Fierbinti este un satean caruia i se spune Cristian Neamtu’. Carciuma este o locatie reala, care a fost cosmetizata din temelii de catre producatorii celebrului serial.

Barul se afla la marginea satului, pe malul unei balti, iar proprietarul primeste bani pentru inchirierea locatiei. Acesta este foarte mandru ca la el in locatie filmeaza Celentano si ceilalti actori. Declaratiile au fost facute in anul 2014, iar in prezent veniturile lui sunt cu siguranta mult mai mari.

patron carciuma las fierbinti cristi neamtu ialomita cine e

“M-am inteles excelent cu cei de la Pro TV. Sunt niste profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. N-au deranjat pe nimeni aici in sat, iar la mine in bar s-au purtat ca la carte. Intre mine si ei n-au existat negocieri asa, standard, ci mi-au dat ei bani cat au vrut, iar eu am fost multumit de fiecare data. Cel mai mult mi-au dat 10 milioane (1000 RON) pentru un sezon. Si mi-au facut si reclama. Au venit la mine clienti din toate colturile tarii sa bea o bere in Las Fierbinti”, a marturisit Neamtu’, pentru wowbiz.ro.

Firicel din Las Fierbinti, apel disperat

Actorul si-a postat oful pe conturile de pe retelele sociale, unde a lansat niste acuzatii extrem de dure la adresa directorului institutiei CREDIDAM. El apeleaza la Instanta Curtii de Apel Bucuresti, cerand sa ii dea dreptate. De asemenea, actorul anunta ca va lupta mai departe si pentru drepturile altor artisti din Romania.

„70 de filme. Cinema. 50 de piese de teatru. Teatru radiofonic 1 spectacol. Spoturi publicitare…nu mai stiu cate. Trei seriale tv. Si de 9 ani serialul Las fierbinti. Am participat la nenumarate festivaluri nationale si internationale de film si de teatru. Am luat cu filmul Aferim! Premiu la Berlin, Premiu la Cannes cu filmul Comoara. Si alte premii. Si toate astea doar din 2002.

Fac apel pe aceasta cale catre Instanta Curtii de Apel Bucuresti, sa nu favorizeze hotia. Sa nu se lase intimidata de catre Credidam si hotii care conduc aceasta asociatie care ar trebui sa protejeze drepturile artistilor nu sa le fure. Sa se faca publica Formula De Calcul„, a scris Cuzin.

loading...