Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai de succes productii TV din Romania. Filmarile au inceput la data de 1 martie 2012, iar filmarile au loc in orasul Fierbinti-Targ, judetul Ialomita.

Las Fierbinti este unul dintre cele mai urmarite seriale romanesti din ultimii ani. De curand a inceput un nou sezon, iar telespectatorii Pro TV stau nedezlipiti din fata televizoarelor.

Filmarile au loc in Fierbinti-Targ, judetul Ialomita, iar oraselul din inima Baraganului s-a transformat total peste noapte. Se pare ca si localnicii au de castigat de pe urma serialului de la Pro TV, mai ales atunci cand fac parte din scenariu sau isi pun la dispozitie locuintele pentru filmari.

“Spre exemplu, mie, ca am aparut intr-un cadru scurt, in peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte seriosi, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmari. Celor care au de filmat mai multe ore le dau si 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt platiti cei in casele carora se filmeaza, in curtile lor. Acestia iau si cate 200-300 lei, uneori si mai mult”, a povestit un localnic, potrivit dcnews.ro.

Un alt barbat care are casa in apropierea barului lui Bobita a marturisit ca vin zilnic zeci de turisti sa-si faca poze in acel loc: “La Barul lui Bobita vin zilnic zeci de turisti, fac poze, raman si beau o cafea, un suc, multi dintre ei isi cumpara magneti de frigider, cani sau scrumiere inscripotionate cu numele „Las Fierbinti” sau cu poze cu actorii din serial”.

Proprietarul barului din Las Fierbinti

Barul lui Bobita este real, iar adevaratul proprietar este Cristian Sauciuc. Acesta si-a deschis afacerea dupa ce a lucrat in Germania si nu s-a gandit niciodata ca o sa apara la Pro TV.

„Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ajung vreodata sa vad ca se fac seriale in barul meu. Nu este o afacere in sine. L-am deschis asa, dintr-o ambitie. Sa avem si noi, eu cu sotia, un loc al nostru care sa ne fie proprietate“, a declarat Cristian Sauciuc, pentru adevarul.ro

patron carciuma las fierbinti pro tv

Mai mult, proprietarul este foarte mandru ca serialul se filmeaza in barul lui. „Colaborarea mea cu cei din serial s-a intamplat pur si simplu. Au venit la mine la poarta, le-am aratat barul si le-a placut. Au montat mesele si ce mai vedeti dumneavoastra pe aici si asta a fost tot. Eu sunt foarte incantat de faptul ca au ales barul meu. Au mai fost si prin alte parti din oras, dar aici, la mine, le-a placut cel mai mult“, a mai adaugat Cristian Sauciuc.

loading...