Ionut Ciocia, actor cunoscut pentru rolul sau „Branzoi”, din serialul „Las Fierbinti” a devenit prieten de-a lungul timpului cu colegii sai de pe platoul de filmare. Ionut Ciocia a discutat intr-un interviu pentru Click.ro despre viata si familia lui:

-Apareti in reclame, dar si in „Las Fierbinti”. Sunteti recunoscut pe strada?

-In fiecare clipa. Mai ales din „Las Fierbinti”. Televiziunea te ridica, televiziunea te coboara. Prima ridicare, ca sa spun asa, a fost cu grupul Voua. Am activat si acolo, din 1995 pana in 2000. Lumea si acum imi aminteste de „Voua”, insa cel mai pregnant este serialul „Las Fierbinti”. Fac poze in fiecare zi, pe plaja sunt mai rau decat ala cu camila… Am fost in vara asta cu copiii la mare si i-am zis nevestei: „Taie bilete, la cata lume vine la pozat”.

-Aveti gemeni.

-Da, da, baiat si fata. 3 ani si 7 luni. Ii cheama Alexandru Stefan si Medeea Maria

-Sunt talentati ca tata?

-Fii-mea canta. Si lui ii place muzica, da e mai timid. De exemplu, am fost la „Zilele Bucurestiului” si la un moment dat, canta un baiat la saxofon si nu-l mai puteam lua de acolo.

-Cum ati ajuns sa-l jucati pe Branzoi in „Las Fierbinti”?

-Am dat probe… Eu n-am avut un rol principal de la inceput, trebuia sa joc doar intr-un episod, in primul sezon. Cred ca i-am convins ca ma pricep, iar Mimi Branescu, cel care scrie scenariul, m-a intrebat daca vreau sa raman in proiectul asta. Nici nu stiam ce va urma, ce voi face, daca o sa prinda…

-Cum e la filmari?

-Secretul e ca e multa armonie, iar tot secretul pleaca de la Dragos Buliga, care e si producator, si regizor, el fiind un om cu tact, calm, n-a strigat timp de sapte ani, n-am vazut sa strige sau sa se certe cu nimeni, de la masinisti, la cabiniera. Un om foarte echilibrat. Si noi ne-am armonizat ca o familie, actorii intre noi. Mimi Branescu si sotia lui, Mirela Oprisor, sunt nasii copiilor mei. Toti avem copii, singura fara e Anca Dumitra, Geanina. Toti avem cate unul, cate doi… Mimi i-a botezat o fetita si lui Adrian Vancica (Celentano), Mihai Bobonete l-a cununat pe Mihai Rait. In ciuda faptului ca sunt in zodia berbecului sunt o fire neconflictuala, sunt prieten cu toata lumea. Cu Gigi Ifrim ma inteleg mai bine. In momentul in care suntem pe platourile de filmare ne intelegem bine. Cu totii. Pe Gigi il cunosc de la „Voua”.

-Sotia e si ea actrita?

-Nu, nu e. E expert contabil. Am zis ca meseria noastra e destul de ciudata, azi ai angajamente, maine n-ai. Si atunci am zis: „ba, nu-mi iau actrita, sa nu murim amandoi de foame”. Nu, intamplarea a facut sa nu fie actrita, pentru ca am avut si prietene actrite. Intamplarea a facut sa ma insor cu ea. Asa a vrut Dumnezeu.

-Ne puteti povesti o intamplare ciudata de la filmarile „Las Fierbinti”?

-Mai sunt balbe inerente. Mai era unul prin sat, care era bolnav de schizofrenie, si ne mai intrerupea filmarile, insa acum avem o firma de paza. Sunt lucruri inerente, care se intampla la orice filmare.

-Exista vreun rol pe care v-ati dori sa-l faceti?

-Cred ca Pacala si Hamlet.

-Cate reprezentatii ati avut cu piesa „Eu dau banii, eu dau ora exacta”?

-Daca nu ma insel, in jur de 40 de reprezentatii.

-Familia a venit sa va vada la teatru?

-Au venit sotia, cumnatii. Copiii n-au venit la Dalles, ei la Creanga, cu tractorase si balonase.

Las Fierbinti, 8 ani de serial

Las Fierbinti este un serial de comedie romanesc care a debutat pe Pro TV la data de 1 martie 2012, iar de atunci se filmeaza neincetat.

Unul dintre rolurile principale este interpretat de Mihai Bobonete – Bobita – e patronul crasmei locale, La Fierbinti, si trece, drept un satean cumsecade.

In ciuda aerului hatru, e ferm, hotarat, fara menajamente, oricand cu o replica sfichiutoare pe buze. E prieten bun cu Giani, in combinatie cu care intreprinde felurite actiuni dintre cele mai dubioase.


Sursa: Click
Foto: ProTV

loading...