Macaulay Culkin este cunoscut in intreaga lume pentru rolul sau din seria de filme „Singur acasa”. Aceasta e o serie de filme a caror poveste are loc in preajma sarbatorilor de iarna.

Chiar si la 31 de ani dupa lansarea primului film din seria „Home Alone”, Macaulay Culkin este in atentia publicului in fiecare an. De sarbatori, in fiecare an, postul ProTV difuzeaza filmele „Singur Acasa” cu baiatul nazdravan pus pe sotii.

Baiatul nazdravan din „Singur Acasa” e acum barbat in toata firea

Actorul a ramas in mintea multora drept copilul istet dornic de aventura din film. Macaulay Culkin este deja identificat aproape in totalitate cu personajul Kevin din seria de filme „Singur acasa”. Insa actorul are in zilele noastre varsta de 41 de ani si doar cateva trasaturi firave ale lui ne mai aduc aminte de copilul nazdravan din acele filme.

Adolescenta marcata de droguri si alcool

„Copilul minune al Hollywood-ului”, asa cum mai este el numit, nu a avut insa parte numai de lucruri bune dincolo de faima si succesul generate de „Singur Acasa”. Adolescenta lui a fost o lupta acerba cu dependenta de droguri si alcool.

Desi a debutat ca actor la frageda varsta de 5 ani, el nu s-a bucurat mult de succes. Dupa incheierea seriei de filme care l-au facut celebru, cariera sa a intrat brusc intr-o pauza prelungita. Nici debutul timpuriu nu l-a ajutat prea mult, pentru ca nu a avut parte de o copilarie obisnuita.

Ulterior, a inceput sa fie cunoscut mai mult prin partea lui negativa, fiind vazut in repetate randuri avand un aspect neingrijit in public. De cateva ori, a aparut chiar extrem de slabit si depresiv. Cu 7 ani in urma umbla inclusiv zvonul ca ar fi cheltuit nu mai putin de 6 mii de dolari in fiecare luna pentru a isi asigura dozele zilnice de droguri.

Totul e bine cand se termina cu bine

O persoana apropiata a povestit ca „Macaulay priza heroina si vorbea despre cum vrea sa-si ia viata. In acelasi timp lua si medicamente, si daca nu se oprea la timp, inima i-ar fi cedat. Era foarte drogat, dar stia clar ce face. Sunt convins ca incerca sa se omoare. Dupa incidentul respectiv, stiam clar ca avea nevoie de ajutor psihologic, dar a refuzat sa admita ca are astfel de probleme”.

Ulterior a reusit totusi sa se redreseze, a lasat viciile in urma si si-a indreptat atentia spre extinderea carierei si spre relatia lui cu actrita Disney Brenda Song.


Sursa: Fanatik
Foto: empireonline.com

loading...