Sotia primarului din Las Fierbinti. Se pare ca discretia este o trasatura comuna cand vine vorba de actorii din serialul PRO TV. La fel ca actorul care il joaca pe Robi, Gheorghe Ifrim are mereu grija sa isi fereasca familia de ochii curiosilor. Primarul din Las Fierbinti nu si-a dorit mereu sa devina actor, nici nu visa la asa ceva. Insa, fratele lui a fost cel care a crezut in el.

Gheorghe Ifrim s-a nascut la 18 decembrie 1971, in București. A absolvit Academia de Teatru si Film Bucuresti, Facultatea de Teatru, Specializarea Actorie, in 1997, la clasa profesorului Gelu Colceag, a declarat actorul pentru site-ul RomanianActors.com.

Sotia primarului din Las Fierbinti. Cum arata, de fapt, Roxana

Indragitul actor de la PRO TV este un familist convins. „Am doi băieți minunați, o soție minunată, Roxana. Ștefan este cel mare, Cristian, cel mic. Datorită lor fac ceea ce fac, pentru că ei mă echilibrează foarte tare. E foarte important să ai familie, din punctul meu de vedere, indiferent ce meserie faci”, a povestit actorul pentru sursa mentionata anterior, conform click.ro.

Roxana ii este alaturi actorului de la PROTV, dar sta departe de presa. Sursa foto: click.ro

Cum a ajuns, de fapt, actor. Marturia lui Gheorghe Ifrim

Sotia primarului din Las Fierbinti. „Eu, inițial, nu aveam în gând să mă fac actor. Fratele meu deja era anul IV la ATF, pe vremea aceea așa se numea (UNATC-ul de azi, n.r.), Lucian Ifrim îl cheamă. El îi tot povestea domnului Cătălin Naum (regizor, n.r.) despre mine, despre fratele lui, Gigel. Îmi aduc aminte că s-a organizat o tabără studențească, cu Teatrul Podul„, a declarat Ifrim.

Domnul Naum Cătălin a vrut să mă cunoască și l-a rugat pe fratele meu să mă ia și pe mine în această tabără. Eu eram student la ASE în vremea aceea, în anul întâi. Când m-a văzut, a stat de vorbă cu mine 5 minute, eram la o terasă, și mi-a zis «Băi, băiatule, tu o să fii actor»”, a povestit Gigi Ifrim, pentru sursa mentionata anterior.

loading...