Serialul Las Fierbinti a ridicat preturile proprietatilor din localitatea unde se filmeaza productia de la Pro TV. Potrivit unui localnic, casele ajung sa coste peste 100.000 de euro, iar in sat s-au mutat inclusiv actori.

Filmarile pentru Las Fierbinti au inceput pe data de 1 martie 2012, iar de atunci se filmeaza neincetat. Scene sunt realizate in orasul Fierbinti-Targ din judetul Ialomita, la 46 de kilometri de Bucuresti.

Se pare ca localnicii au de castigat de pe urma popularitarii serialului, avand in vedere ca este una dintre cele mai urmarite productii TV din Romania. Un localnic a marturisit ca foarte multa lume s-a mutat in ultima perioada in sat, iar printre cei mai noi proprietari de case se numara Ecaterina Ladin, actrita care interpreteaza personajul Dalidei in serial.

Acesta sustine ca recent s-a mutat si el in comuna, iar o casa ajunge la 600.000 de lei (123.000 de euro). “Mi-au luat si eu casa aici ca si multi dintre actorii care joaca in serial (si familia interpretei Dalidei, actrita Ecaterina Ladin, s-a mutat aici n.r.). Se muta lumea aici ca e liniste. Da linistea costa cam 600.000 de lei, atat e o casa aici. Dar e curat si liniste. Aveti ce sa vedeti pe aici. Mergeti si la fosta casa a lui Celentano (personaj interpretat de Adrian Vancica n.r.). Acum nu se mai filmeaza nimic, au scos si tot ce era pe casa, au mutat tot. Nu mai vrea omul sa filmeze in curtea lui. S-a saturat sa vina oamenii sa o vada ca la urs. A luat destui bani, ii ajunge”, a declarat localnicul, pentru click.ro.

Celentano: mesaj viral de 1 Decembrie

Faimosul personaj din Las Fierbinti, interpretat de Adrian Vancica, le-a dat din nou o lectie romanilor. In anul 2016, poezia lui rostita de Ziua Nationala a Romaniei devenea virala pe internet. Acum, scenaristii Las Fierbinti au dat din nou lovitura cu un moment exceptional.

Actorul, prin intermediul lui Celentano, le-a vorbit romanilor pe intelesul tuturor despre problemele care ne dor pe toti. A reusit sa atinga niste subiecte importante si nu a uitat nici sa transmita un mesaj dureros autoritatilor din tara noastra. Clipul a devenit rapid viral, la fel ca cel din trecut. CITESTE AICI MESAJUL LUI CELENTANO.

loading...