Un fermier a fost socat sa descopere ca are un animal bizar printre cele pe care le ingrijeste. Imaginile au devenit virale si multa lume a vrut sa vada cum arata mielul cu cinci picioare.

Cazul este cu atat mai straniu pentru ca membrul in plus nu a crescut in pozitia obisnuita ci este perfect dezvoltat si atasat de… capul animalului!

Cum arata mielul cu cinci picioare. Imaginile care au devenit virale

Animalul unic a fost descoperit in luna septembrie, atunci cand cei din familie erau in pauza de lucru. Barbatul si rudele lui ingrijesc animalele pe proprietatea lor din Orroroo, aflata in sudul Australiei.

„Eu ma ocup si de tunsul oilor asa ca tot aud povesti ciudate de la altii, insa asa ceva nu am mai vazut vreodata”, a declarat Kuerschner, conform Daily Mail.

Vorba s-a dus rapid si tot mai multi locuitori au vrut sa vada creatura unica. Se pare ca piciorul este atasat doar prin muschi de craniul mielului, nu si printr-o incheietura. Arata de parca ar avea o chica, insa fermierul ii asigura pe curiosi ca animalul nu pare sa sufere din cauza unei dureri.

„Pare sa fie foarte fericit si sanatos, nu are nicio problema din punct de vedere medical. Cand va veni momentul sa fie separat de mama lui, il voi lua acasa si il voi creste ca animal de companie. Am trei copii si ei vor fi fascinati si se vor bucura sa aiba grija de el pentru tot restul vietii lui”, a completat fermierul, conform sursei citate anterior.

Citeste si:

Romania: Animal extrem de rar, surprins de camerele de supraveghere instalate intr-o padure

Uimitor: a fost descoperit din nou un cuib de dropii în România! Poza care va intra în istorie

Pestera Huda lui Papara. Cea mai impresionanta din Romania. Este unic in Europa ce gasesti aici

Blestemul lui Ghita Ciobanul: s-a ales cu dosar penal, si-a inchis magazinul din Bucuresti, iar inspectorii au venit peste el la 5 dimineata

loading...