Fratele lui Macaulay Culkin, Kieran, a explicat acum de ce nu si-a vazut inca nepotul. Micutul s-a nascut in data de 5 aprilie 2021.

Putina lume stie ca faimosul actor din seria Singur Acasa are si un frate, care i-a calcat pe urme in actorie. Acum, cand si-a facut aparitia la lansarea sezonului trei al serialului Succession, Kieran a oferit mai multe detalii despre familia fratelui sau.

Fratele lui Macaulay Culkin, decizie neasteptata!

Din fericire pentru fanii celor doi, nu este vorba despre vreo neintelegere la mijloc, ci doar despre o nepotrivire de program si teama de pandemie. Actorul in varsta de 39 de ani este unchiul micutului Dakota si abia asteapta sa il cunoasca, dar crede ca nu este inca momentul potrivit.

„Nu l-am vazut inca pentru ca Macaulay locuieste in California, am avut amandoi de munca si este si pandemie”, a marturisit Kieran. Macaulay, in varsta de 41 de ani si iubita lui, Brenda Song, au devenit parinti pentru prima oara anul acesta.

Numele micutului are o semnificatie speciala. Dakota era sora actorului, dar care a murit in anul 2008, lovita de masina. Tanara avea doar 29 de ani cand s-a petrecut tragedia.

Nu doar actorul din Singur Acasa a devenit insa parinte. Si Jazz Charton, sotia lui Kieran, a adus pe lume cel de-al doilea copil in urma cu doar doua saptamani. De asemenea, cei doi mai au si o fiica in varsta de doi ani, pe nume Kinsey.

Cu toate ca are mai multa experienta ca tata, a decis sa nu ii ofere sfaturi lui Macaulay: „Cel mai bun sfat pe care mi l-a dat cineva cand am devenit tata pentru prima oara a fost sa nu ascult de sfaturile altora”, a concluzionat Kieran, confom Just Jared.

Citeste si:

Cum arata acum Kevin din Singur Acasa, la 40 de ani. Ce s-a ales de Macaulay Culkin

Cum arata acum femeia cu porumbei din Singur Acasa 2 la 75 de ani. Drama din viata actritei de Oscar

Cum arata sotia lui Ardiles din Las FIerbinti. Cine este sotia lui Mihai Margineanu

Cum arata acum si cu ce se ocupa Irina, fiica lui Dem Radulescu

loading...