Doi soti au ajuns la aeroport, dar acolo si-au dat seama ca bagajul lor este prea greu. Li s-a parut ceva suspect, asa ca au deschis geanta. Ce au descoperit este incredibil!

Kristi si Jared Owens sunt din Texas si au ajuns pe aeroportul Lubbock Preston Smith International. Li s-a spus ca bagajul lor depaseste limita de greutate si trebuie sa plateasca o taxa suplimentara sau sa isi rearanjeze lucrurile din bagaje.

Doi soti au ajuns la aeroport si au realizat ca bagajul este prea greu

Urmau sa zboare catre Las Vegas, asa ca au decis ca nu merita sa plateasca prea multi bani in plus. Cei doi soti s-au apucat sa desfaca bagajele ca sa le reordoneze.

Dupa scurt timp, si-au dat seama ca au avut un mare noroc ca s-a intamplat asta. Au avut parte de surpriza vietii lor! Si-au dat seama ca unul dintre cainii lor, un chihuahua, se ascunsese printre hainele din geanta.

„Icky, cainele pe care noi l-am salvat, a scos imediat capul si a inceput sa se agite, cu limba pe afara. Imi doresc sa ne fi fotografiat cineva chipurile in momentul in care am realizat ce s-a intamplat”, a declarat domnul Owens, conform The Independent.

Cei doi soti au doi copii, trei caini, un iepure si mai multi pesti. Acum voiau sa se bucure de o mica excursie romantica, departe de agitatia de acasa. Insa, se pare ca viata le-a rezervat inca o surpriza neasteptata. Una dintre angajatele din aeroport s-a asigurat ca micutul va fi bine, pentru ca perechea ghinionista sa se bucure in continuare de vacanta.

Citeste si:

Imagini din aeroportul abandonat in urma cu 45 ani in Cipru. NU e Cernobil

Pasager tratat ca un infractor dupa ce a declansat alarma in aeroport! Atentie: si tu poti pati asta

Coșmarul trăit de un bărbat după ce a găsit un telefon pe jos

4 litere pe care NU vrei sa le ai pe biletul de imbarcare in avion

loading...