John Paterson este artistul tatuator care a emotionat o lume intreaga cu povestea lui. Ce gest face barbatul pentru clientii care ii trec pragul?

Auto-vatamarea este tot mai prezenta in prezent, mai ales printre tineri. In plus, pandemia a afectat grav o mare parte a populatiei lumii, care deja se confrunta cu probleme ca depresia, anxietatea si tentativele de suicid.

Artistul tatuator care a emotionat o lume intreaga

John este un artist a carui panza o reprezinta corpurile clientilor. Insa, barbatul si-a dat seama ca poate face ceva mai mult pentru cei care isi doresc un tatuaj. Asa a ajuns sa faca desene splendide menite sa acopere cicatricile auto-vatamarii.

Carly este doar una dintre femeile care au ajuns sa apeleze la un astfel de serviciu. Pe bratul ei drept se afla acum un tatuaj care reprezinta un nou inceput, departe de rusinea pe care a simtit-o atatia ani.

„Ma gandeam tot timpul la reactiile celorlalti, multi erau socati cand vedeau urmele si unii chiar comentau urat. Eram intr-o perioada neagra din viata mea, iar medicii mi-au spus ca sunt prea mica pentru a lua medicamente, insa nu mi-au oferit nicio alta alternativa. Asta m-a facut sa ma simt si mai prost pentru ca ei credeau ca o fac doar ca sa atrag atentia”, a declarat Carly, conform BBC.

Artistul tatuator are un salon chiar in centrul orasului Glasgow. A luat decizia sa faca astfel de opere de arta dupa ce a inceput pandemia. Si-a dat seama ca isi poate folosi talentul pentru a le reda celor din jur increderea in sine.

„Arta este ceea ce m-a ajutat sa supravietuiesc, a fost ca o forma de comunicare pentru mine. Este ceea ce m-a salvat si acum o folosesc ca sa ii ajut si eu pe ceilalti”, a declarat John Paterson.

Citeste si:

Zanni de la Chefi la Cutite: cum arata inainte sa aiba parul blond si tatuaje. Era de nerecunoscut

Mircea Badea s-a intalnit cu Alex Bodi intr-o benzinarie. Ce scria pe usa Lamborghini-ului condus de barbat

Alex Velea si notele de la scoala. La ce materii avea 10 pe linie

Dieta Antonia. Cum se mentine, de fapt, in forma iubita lui Alex Velea

loading...