Printul William i-a pus acum la zid pe miliardarii care au ajuns in spatiu. Ce le-a transmis lui Elon Musk, Jeff Bezos si Richard Branson?

Ducele de Cambridge nu este de acord cu aceasta noua forma de turism. A rabufnit public dupa ce William Shatner, actorul din Star Trek, a devenit cel mai varstnic barbat care a ajuns pe orbita.

Printul William, mesaj dur pentru Elon Musk, Jeff Bezos si Richard Branson

Intr-un interviu acordat celor de la BBC, sotul lui Kate Middleton a tinut sa isi expuna public opinia: „Cred ca avem nevoie sa folosim cele mai stralucite minti ale lumii pentru a ne repara planeta, in loc sa gasim un alt loc in care sa plecam si sa traim”, a declarat William.

Recent, actorul care l-a interpretat pe Capitanul Kirk in seria Star Trek a ajuns in spatiu, la varsta de 90 de ani. El a fost trimis acolo de miliardarul Jeff Bezos.

Dupa ce s-a intors din spatiu, Shatner a fost intampinat chiar de catre afaceristul de la Amazon. La aterizare, actorul a spus ca „toata lumea trebuie sa vada asta”, conform The Sun.

Insa, turismul spatial pentru bogati si vedete a fost numit unul dintre cele mai toxice initiative pentru mediul natural. Printul William isi doreste ca Elon Musk, Jeff Bezos, Richard Branson si altii ca ei sa isi foloseasca averile colosale pentru a rezolva problemele actuale ce tin de incalzirea globala si nu numai.

„Vreau ca lucrurile de care m-am bucurat eu in viata, precum iesirile in natura, sa fie disponibile si pentru copiii mei, dar si pentru toti copiii din lume. Daca nu suntem atenti acum, le furam viitorul cu actiunile noastre iresponsabile.

Este usor sa vorbim doar despre asta, dar nu se fac destule actiuni. Ar fi un adevarat dezastru daca fiul meu, George, ar spune aceleasi lucruri peste 30 de ani, pentru ca atunci va fi prea tarziu”, a declarat Printul William.

Citeste si:

Printul William, prima aparitie publica dupa vacanta. Imaginile care i-au emotionat pe britanici

Printul William si Kate Middleton, in doliu. Mesaj emotionant dupa ce a murit

Kate Middleton si Printul William au uluit cu ultima aparitie. Cum s-a putut imbraca Ducesa de Cambridge

Bona copiilor lui Kate si William. Cine este, de fapt. Respecta reguli draconice

loading...