Printul Harry a luat iar o decizie controversata care ii infurie pe britanici. Sotul lui Meghan Markle se pregateste sa faca un gest neasteptat si totul are legatura cu regretata lui mama, Printesa Diana.

Saptamana viitoare, are loc la Palatul Kensington un eveniment special. Acesta va fi organizat in memoria Printesei Inimilor, asa cum era cunoscuta Diana in intreaga lume.

Printul Harry, o noua decizie controversata!

Insa, se pare ca Printul William nu il va avea aproape de fratele sau in acea zi, sustine Daily Mail. Cu siguranta, daca va absenta, acest lucru va fi unul foarte deranjant pentru Ducii de Cambridge. Si asa relatia dintre Harry si William a avut mult de suferit in ultimii ani.

Cu toate ca nu a avut o relatie extraordinara cu cumnata ei, Kate Middleton a incercat totusi sa faca pace intre William si fratele lui, dupa ce Harry a plecat alaturi de Meghan Markle in America.

Initial, petrecerea trebuia sa aiba loc in data de 1 iulie 2021, atunci cand fii Printesei Diana au dezvelit oficial statuia care o reprezinta, in ziua in care ea ar fi implinit 60 de ani.

In vara, Harry a venit in Marea Britanie fara sotia lui, care abia nascuse pentru a doua oara. Meghan a ramas atunci alaturi de Archie si de Lilibet Diana, in Statele Unite ale Americii.

Chiar daca Harry ar fi raspuns acum pozitiv invitatiei pentru evenimentul din data de 19 octombrie, multi sunt convinsi ca Meghan ar fi lipsit inca o data. In acest moment, primul copil al lor nu a mai ajuns pe pamant britanic de mai bine de un an, iar micuta Lilibet nu a fost vazuta personal de niciun membru al Familiei Regale.

Anul viitor, se pare ca urmeaza o noua lovitura pentru Regina Elisabeta. Printul Harry isi va publica atunci memoriile, chiar in anul in care bunica lui implineste 70 de ani de cand este pe tronul britanic.

Citeste si:

Printul Harry si Meghan Markle, oferta neasteptata pentru Regina Elisabeta a II-a. Ce i-au propus in secret

Amantul Printesei Diana. Cine a fost, de fapt, James Hewitt. S-a spus ca este tatal Printului Harry

Profetia Printesei Diana. Ce a putut sa prezica despre fiul ei, Harry

Dezvaluiri despre Meghan Markle. Cum era, de fapt, sotia lui Harry, inainte sa devina celebra

loading...