Printul Andrew primeste o noua lovitura chiar din partea familiei lui! Fiul Reginei Elisabeta a fost anuntat ca este exclus de catre Familia Regala Britanica. S-a aflat acum ce nu mai are voie sa faca de acum incolo.

Conform celor mai noi informatii, Andrew va sta in continuare departe de ochii curiosilor, caci i s-a interzis sa mai revina in viata publica alaturi de alti reprezentanti ai Familiei Regale Britanice.

Printul Andrew, exclus de catre Familia Regala Britanica

Conform celor de la Page Six, rudele acestuia sunt decise sa il tina departe de evenimentele publice la care participa in mod normal pana acum. Nu i se va mai permite niciodata sa revina la acestea.

Printii Charles si Edward, dar si Printesa Anne, sunt rusinati de scandalurile in care a fost implicat Printul Andrew in ultimii ani. Si-a facut familia de ras, asa ca a venit momentul pentru „plata”.

„In niciun caz nu va reveni in spatiul public, familia lui nu va mai permite sa se intample asa ceva. Cu noua luni in urma, fratii lui au avut o intalnire, s-au consultat si au decis ca nu mai este cale de intoarcere.

Mai mult decat atat, nici cei din generatia regala mai tanara nu sunt prea incantati de faptele lui. William nu il suporta pe unchiul Andrew, Il vede ca pe o amenintare pentru familie”, afirma sursa citata anterior. Ramane de vazut ce efect va avea aceasta decizie asupra Casei Regale Britanice.

Citeste si:

Printul William, prima aparitie publica dupa vacanta. Imaginile care i-au emotionat pe britanici

Amantul Printesei Diana. Cine a fost, de fapt, James Hewitt. S-a spus ca este tatal Printului Harry

Printesa Diana, umilita de Printul Charles in fata amantei. Ce s-a intamplat in prima lor calatorie, ca sot si sotie

Bona copiilor lui Kate si William. Cine este, de fapt. Respecta reguli draconice

loading...