Sigur nu te asteptai la asta! Care este obiectul bizar pe care il fura cel mai des pasagerii dintr-un avion? O angajata a companiei aeriene Swoop din Canada a dezvaluit adevarul.

Kaylee este stewardesa si a devenit virala pe TikTok datorita clipurilor sale inedite. Se pare ca, data viitoare cand te imbarci intr-un avion, ar trebui sa verifici buzunarele scaunului tau.

Obiectul bizar care este cel mai des furat din avion

In clipul urmarit de zecile de mii de fani ai femeii se poate observa initial interiorul gol al aeronavei. Apoi, se apropie de unul dintre randuri si prezinta acel ‘buzunar’ al scaunului. Este gol pentru ca acel flyer cu instructiunile de siguranta pentru pasageri a fost, evident furat.

„Avem intotdeauna unele de rezerva fix pentru asta”, spune Kaylee in filmare. Reactiile au aparut imediat in mediul online. „Nu o sa mint! Si eu am facut asta de cateva ori”, „Eu am acasa doua cutii cu aproape 200 de bucati”, au fost cateva mesaje.

Au fost insa si internauti care ii critica pe cei care le fura: „M-as simti atat de vinovat daca as face asa ceva”. Gestul acesta nu este doar ilegal, ci poate chiar sa blocheze traficul aerian. Asta deoarece un avion nu are voie sa decoleze daca pasagerii nu au acest flyer cate unul pentru fiecare persoana, conform The Sun.

Locul secret din avion unde dorm stewardesele si pilotii

In avioanele de mari dimensiuni, exista un compartiment secret. Acesta se numeste Crew Rest Compartment sau CRC (prescurtarea pe care o folosesc insotitorii de bord). El are, la exterior, o usa care arata la fel o usa de toaleta, doar ca are un interfon la intrare.

Vezi AICI cum arata.

Recomandari articole. Citeste si:

Avioanele misterioase din Apuseni. Aparitiile ciudate de pe Google Maps

Imagini stranii! Cum arata navele de razboi abandonate in bazele militare din toata lumea

Imagini bizare din intreaga lume. Par de pe alta planeta

Imagini nemaivazute cu atentatele de la 11 septembrie 2001, descoperite intr-o casa, pe CD-uri

loading...