Astazi iti prezentam topul celor mai uimitoare piscine hoteliere din Dubai. Chiar daca unele locuri au un pret destul de piperat pentru cazare, ceea ce iti ofera merita fiecare ban!

Cel putin asa considera cei care le-au dat note foarte mari pe internet. Destinatiile pe care le-am inclus in acest top au primit note de 9 din partea expertilor The Telegraph.

Topul celor mai uimitoare piscine hoteliere din Dubai

Cu toate ca traim vremuri tulburi, asta nu inseamna ca turismul s-a oprit complet. Daca respecti masurile de protectie, dar si legile locului pe care il vizitezi, te poti bucura de o experienta frumoasa chiar si in prezent.

Cand vine vorba despre Raiul din Dubai, trebuie sa stii ca piscinele nu sunt doar pentru inotul obisnuit sau pentru relaxare, cu o bautura racoritoare in mana. Cursurile de gimnastica in apa sunt tot mai populare in ultima perioada. Afla acum unde te poti bucura de o experienta senzationala.

Adress Beach Resort

Acest hotel are 77 de etaje si o piscina infinita pe acoperis de-a dreptul splendida, Insa, cei care au acces trebuie sa fie cazati acolo si sa aiba peste 21 de ani. Este situat la doar 300 de metri de plaja Marina, mai ofera si o parcare privata gratuita, un centru de fitness, restaurant, program nonstop la receptie, precum si multe alte beneficii.

Sursa foto: The Telegraph

Conrad Dubai

Este un hotel modern si este una dintre destinatiile preferate de turisti. Se afla chiar in centrul cartierului financiar din Dubai si ofera o vedere panoramica asupra Golfului Arabic. Piscina este in aer liber, iar doritorii se pot racori in apa limpede dupa o tura la sala de gimnastica. De asemenea, pofticiosii pot testa delicatesele din bucataria internationala oferita de acest hotel.

Sursa foto: The Telegraph

W Dubai – The Palm

Este o destinatie clasica pentru cei care isi doresc sa se cazeze intr-un loc ce le aminteste de Ibiza. Te poti racori in mai multe piscine splendide, unde poti servi un brunch ce include un numar nelimitat de bauturi.

Sursa foto: The Telegraph
loading...