Imagini stranii! Titanii razboiului, lasati sa rugineasca. Pozele cutremuratoare arata tancuri abandonate, avioane de lupta si nave de razboi putrezind in bazele militare din intreaga lume.

Randuri peste randuri de tancuri, ultima locotiva sovietica, dar si o inventie unica, toate acestea se numara printre obiectele abandonate de catre armatele din intreaga lume.

Imagini stranii! Cum arata navele de razboi abandonate

La prima vedere, toate aceste nave, tancuri si avioane par sa fie aliniate si gata de lupta. In realitate insa, au fost lasate sa putrezeasca.

Fotograful si pasionatul de istorie, Dmitry Osadchy din St. Petersburg, a calatorit prin mlastini, padusi si deserturi din toata lumea si a vazut locuri ascunse din mai bine de 50 de tari. Aceste zone bine pazite nu sunt vazute usor de public.

Barbatul, in varsta de 38 de ani, foloseste o drona pentru a captura aceste imagini impresionante. A calatorit prin toata lumea in ultimii cinci ani si a documentat in imagini utilajele militare abandonate din Rusia pana in Arabia Saudita si nu numai.

„Am inceput sa fotografiez nave, apoi epave. Asa am realizat ca ma pasioneaza mai mult sa pozez echipamente militare parasite de om. Aproape toate zonele in care am ajuns sunt greu accesibile, poate chiar imposibil de ajuns pe jos.

Reusesc insa sa le fotografiez cu ajutorul dronei. Mai mult decat atat, aceste locuri sunt fie inchise, fie foarte bine pazite. Sunt atras de aceste epave si ramasite din razboi pentru ca aici se simte spiritul istoriei si al necunoscutului”, a declarat Dmitry Osadchy, conform The Mirror.

loading...