Mauro Morandi, poreclit si ‘Robinson Crusoe al Italiei’, s-a intors acum in civilizatie. Barbatul a stat 33 de ani singur pe o insula. Unde locuieste acum barbatul si in ce conditii?

A locuit timp de aproape 33 de ani singur, izolat pe o insula superba din Marea Mediterana. A fost numit de multi drept adevaratul Robinson Crusoe din Italia, dupa ce povestea lui a fost cunoscuta in mediul online.

Mauro Morandi, ‘Robinson Crusoe al Italiei’, s-a intors acum in civilizatie

A fost ingrijitorul insulei Budelli si a trait in liniste, singuratate si pace, in mijlocul naturii. Avea o casuta amarata pe plaja si ducea o viata de pustnic. Singurii lui companioni erau pasarile si pisicile. Avea doar cateva haine, iar povestea lui i-a impresionat pe multi.

Insa, apoi au aparut problemele. Autoritatile locale au inceput sa faca presiuni ca sa il evacueze. S-a luptat ani de zile, dar a cedat in cele din urma. Si-a parasit paradisul la varsta de 82 de ani si multi s-au temut ca nu s-a putea sa se readapteze printre oameni.

Insa, conform CNN, se pare ca barbatul care a trait singur tip de 33 de ani pe o insula se simte chiar foarte bine.

„Eu sunt dovada vie ca este posibil sa primeste sansa unei vieti noi. Poti sa o iei iar de la capat, chiar daca ai peste 80 de ani, pentru ca sunt atat de multe lucruri necunoscute pe care le poti experimenta. Te asteapta o lume intreaga. Sunt foarte bine si fericit, am redescoperit placerea de a duce un trai decent, ma bucur in fiecare zi de confortul casei mele”, a declarat Morandi.

Acum isi foloseste pensia pe care o primeste pentru ca a lucrat ca profesor in trecut si si-a cumparat un apartament cu tot ceea ce avea nevoie. Tine legatura cu admiratorii lui si a scris o carte despre experienta inedita de pe insula. Dupa zeci de ani de singuratate, acum isi doreste sa discute cu cat mai multi oameni.

Citeste si:

Plaja cu nisip roz. Este unica in Europa si este pazita de un singur om

Satul din România unde nu există hoți, devenit celebru în întreaga lume

Hiliseu-Crisan, locul unic in lume din Romania despre care nimeni NU stie

loading...