Cea mai scumpa casa din lume a fost scoasa la vanzare, dar ramane de vazut cine isi va permite sa o cumpere. Chiar si dupa o reducere substantiala, pretul locuintei uriase a ramas unul astronomic.

Este poreclita „Aleasa” si a fost construita in Bel-Air, Los Angeles. Are o suprafata de peste 100.000 de metri patrati, 21 de dormitoare, patru piscine, o sala de bowling si o vedere panoramica splendida asupra Sudului Californiei.

Cea mai scumpa casa din lume – cum arata si cat costa

Dotarile locuintei nu se opresc aici! Ea mai include si un salon de infrumusetare, o sala de cinema cu 45 de locuri, dar si un garaj in care pot incapea 30 de masini, conform The Sun.

13 dintre cele 20 de dormitoare se afla in corpul principal al cladirii, inclusiv dormitorul principal, care masoare 5.500 de metri patrati. De asemenea, cumparatorul se va putea bucura si de o pista de alergare, un spa la interior si de cel putin patru piscine.

Sursa foto: The Sun /  Los Angeles Times / Polaris

Cea mai scumpa casa din lume este pozitionata intr-un cartier pe masura. In zona respectiva, mai locuiesc vedete precum Elon Musk sau Jennifer Aniston. Initial, proprietatea era evaluata la pretul de 500 de milioane de dolari. Insa, acum poate fi achizitionata cu o reducere.

Acest lucru se intampla din cauza datoriilor in care a intrat proprietarul. Se pare ca acesta trebuie sa plateasca 165 de milioane de dolari mai multor companii care l-au imprumutat cu bani.

In cazul in care se realizeaza aceasta tranzactie, atunci va fi depasit recordul mondial detinut pana acum de un castel francez. Acesta a fost cumparat de un print din Arabia Saudita cu suma de 300 de milioane de dolari.

Citeste si:

E reala emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV? Dezvaluiri: ce s-a intamplat cu o casa din Dambovita

Cat a ajuns sa coste o casa in Fierbinti. Preturile au explodat in satul unde se filmeaza serialul de la Pro TV

Cadourile care aduc ghinion si boli. Ce sa nu primesti in casa ta. Lidia Fecioru te avertizeaza

Ce pensie incasa Draga Olteanu Matei lunar. Nu s-a plans niciodata

loading...