O noua scena virala in Las Fierbinti! Cel mai urmarit serial romanesc le-a adus iar lacrimi in ochi telespectatorilor care au vazut episodul de la ProTV. Ce s-a intamplat, de fapt, cu personajele?

Daca in anii trecuti, Celentano era protagonistul unor momente care au facut inconjurul internetului, acum Firicel a fost personajul aflat in centrul atentiei.

Scena virala in Las Fierbinti! Serialul de la ProTV le-a adus romanilor lacrimi in ochi

De obicei, fanii serialului rad cu lacrimi din cauza poznelor facute de personajele lor preferate. De data aceasta insa, a fost vorba despre o emotie profunda si despre un moment trist pentru locuitorii din Las Fierbinti, interpretati de actorii de la ProTV.

In anul 2016, Celentano rupea sufletele celor care se uitau la TV cu o poezie ce reprezenta o forma de protest fata de situatia din tara. A urmat un alt discurs istoric, al aceluiasi personaj, in anul 2020. Nici anul acesta nu pare ca scenaristii de la ProTV se lasa mai prejos.

A urmat o noua scena virala in Las Fierbinti. Firicel, personajul interpretat de actorul Cuzin Toma, afla ca fiul lui a intrat la facultate. Mai mult decat atat, este primul pe tara, cu media 10. Insa, din cauza saraciei, Firicel si sotia lui se tem ca nu vor putea sa il mai trimita la Bucuresti.

Dupa un discurs emotionant, sustinut de cele doua personaje in fata celorlalti locuitori din Las Fierbinti, toata lumea din sat decide sa puna mana de la mana pentru a-l ajuta pe tanarul student sa plece in Capitala.

„Cine suntem noi sa-i taiem aripile lu’ copilul asta? Daca ajunge asta primul in Europa la ceva, ne batem apoi cu pumnii in piept ca-i al nostru?„, ii intreaba Bobita pe cei din jur, inainte sa se ia decizia finala.

Citeste si:

Cine este, de fapt, Cristina, adevarata sotie a lui Firicel din Las Fierbinti. Ce meserie are

Cine este, de fapt, iubita politistului Robi din Las Fierbinti. Au doi copii impreuna

Cum arata in viata reala sotia lui Vasile, primarul din Las Fierbinti

Branzoi din Las Fierbinti are o sotie superba. Cum arata si ce meserie are

loading...