Prognoza meteo 30 septembrie 2021. Cei de la ANM au anuntat oficial cum va fi vremea astazi, in toata tara. Ultima zi din prima luna de toamna ne aduce temperaturi destul de scazute.

De altfel, luna septembrie a fost una extrem de imprevizibila din punct de vedere meteorologic. Daca in luna august parea ca vom avea o toamna calda, prima luna a noului anotimp ne-a adus o scadere dramatica si brusca a temperaturilor, in aproape toate regiunile din Romania.

Prognoza meteo 30 septembrie 2021

Astazi, valorile termice sunt mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va prezenta innorari mai persistente in zonele vestice si nord-vestice, unde va ploua slab local. De asemenea, in regiunile sud-estice se vor semnala izolat ploi slabe, conform Observator News.

Vantul sufla si el slab si moderat, prezentand unele intensificari in vestul Carpatilor Meridionali, mai ales pe creste. Vantul va avea o viteza mai mica pe litoral si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi situate intre 14 si 21 de grade Celsius, in timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade. In depresiunile in care vor fi conditii de bruma, poate scadea minima chiar si sub 3 grade Celsius. Local, dimineata si noaptea, poate aparea ceata.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii anunta si prognoza meteo pentru Capitala. Si aici, temperatura va fi sub cea normala pentru acest interval. Cerul va fi innorat, insa sansele de ploaie sunt reduse. Vantul va sufla doar slab si moderat in Bucuresti. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 19 grade Celsius, in timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8 si 10 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte

Valorile termice sunt mult mai scazute fata de cele obisnuite pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari si va ploua slab, pe arii mici din masivele vestice si sudice. Vantul va sufla slab si moderat. Apar rafale doar pe alocuri, in vestul Carpatilor Meridionali, mai ales pe creste.

Citeste si:

Efectele incendiilor de vegetatie. Norii afectati de fum produc mai putina ploaie

Vedeta ProTV, surprinsa in tramvaiul 14. Ce problema de sanatate are acum

Aspirina din Las Fierbinti la Revolutie. Mirela Oprisor, dezvaluiri cutremuratoare despre evenimentele din 1989

Cum il poreclisera romanii pe Ceausescu, in secret. Documentul care dezvaluie tot

loading...