Un tata sarac a cumparat o masina de spalat si un uscator, dar nu se astepta la ceea ce a urmat! Cazul lui a devenit rapid viral pe internet si a impresionat o lume intreaga!

Chris Blaze devenise recent tata pentru prima oara, asa ca statea prost cu banii. Insa, avea neaparat nevoie de aceste doua electrocasnice.

Un tata sarac a cumparat o masina de spalat si un uscator. Ce a urmat

A decis sa apeleze la un vanzator online, de pe Facebook. Acesta oferea produsele second hand pentru pretul de 500 de dolari. Chris si-a luat inima in dinti, i-a scris lui David si i-a propus suma de 400 de dolari pentru masina de spalat si uscatorul aferent.

Pentru ca si-a dorit ca David sa nu se simta pacalit, cumparatorul i-a explicat intreaga situatie dificila in care se afla din punct de vedere financiar, dupa ce a devenit tata.

Au reusit sa ajunga la o intelegere, iar produsele au fost livrate. Insa, ceea ce a urmat i-a adus lacrimi in ochi barbatului care a cumparat electrocasnicele, conform The Sun.

„I-am spus ca abia mi-a nascut sotia si ca as fi recunoscator daca ar accepta sa primeasca doar 400 de dolari. A acceptat, am ajuns acasa, am testat produsele si totul parea sa mearga perfect. Insa, atunci cand am deschis uscatorul, am gasit inauntru cei 400 de dolari.

Mi-a lasat un bilet si mi-a spus ca este un cadou pentru copilul meu. Doamne, cuvintele nu pot sa descrie cat de recunoscator sunt in momentul asta. Ma simt atat de onorat incat am simtit nevoia sa le spun tuturor despre gestul facut de David. Iti multumesc din suflet!”, a scris Chris pe internet.

Citeste si:

Video viral pe TikTok! Cum s-a razbunat o femeie pe sotul ei, care sustinea ca doar el face curat in casa

Ce a gasit un cuplu in spatele unei trape misterioase din bucatarie. Descoperirea care a devenit virala pe TikTok

Manerul de la masina are un buton secret. La ce se foloseste, de fapt

Gaseste albina din imagine. Imaginea virala care a innebunit internetul

loading...