Filmarile pentru sezonul 4 Asia Express s-au incheiat, iar acum apar primele informatii cu privire la posibilii castigatori! Informatia s-a viralizat pe platforma TikTok, unde un utilizator a descoperit, intamplator, aceste date pe Wikipedia.org.

Emisiunea Asia Expess este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express bazat pe formatul belgian. Poarta acelasi nume inca de la aparitia productiei in anul 2004.

In Romania, emisiunea a debutat pe data de 12 februarie 2018 pe Antena 1 si a tinut telespectatorii in fata televizoarelor la fiecare editie. Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol si Marius Damian, iar sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost inlocuit de cantaretii Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, acestia din urma fiind fosti concurenti ai sezonului 1.

In sezonul 3, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au fost inlocuiti de Oase, castigatorul sezonului 2 si Marius Damian. In sezonul 4, Irina Fodor o inlocuieste pe Gina Pistol, aflata in concediu ce maternitate, iar co-prezentatori sunt Oase si Marius Damian.

Concurentii din acest an sunt: Adrian “Cuza” Popescu si Emanel “Emi” Popescu; Lidia Buble si Estera Buble; Cosmin Natanticu si Eliza Natanticu; Mihai Petre si Elwira Petre; Mihai Dan Zarug si Lorelei Bratu; Adriana Trandafir si Maria Trandafir; Patrizia Paglieri si Francesco Paglieri; Connect-R si Shift; Alexandra Ungureanu si Anca Ungureanu.

Cine castiga Asia Express 2021?

Pe platforma video TikTok s-a viralizat un filmulet care sustine cine castiga Asia Express 2021, sezonul 4. Video-ul a adunat in doar patru zile peste 84.000 de vizualizari.

Informatia a fost preluata de pe Wikipedia si se bazeaza pe modul in care au fost introdusi concurentii in pagina. In prezentarea din anii anteriori, concurentii au fost adaugati in ordinea in care au terminat concursul: castigatorii pe prima pozitie, urmati de celelalte vedete.

In acest an, pe primul loc au fost prezentati Adrian “Cuza” Popescu si Emanuel “Emi” Popescu. Nu se stie exact daca aceste nume pleaca acasa cu marele premiu in valoare de 30.000 de euro, dar e o informatie care merita urmarita cu interes.

Adrian “Cuza” Popescu si Emanuel “Emi” Popescu

loading...