Fanii de pe TikTok au fost umiti cand au aflat ce a gasit un cuplu in spatele unei trape misterioase, aflata in bucataria casei. Locuinta in care s-au mutat cei doi tineri a fost construita in anul 1904, in Kettering, Marea Britanie.

Cuplul a avut parte de o surpriza uriasa in casa noua. Katie si Robin au prins o super afacere imobiliara si s-au mutat in noua lor locuinta anul trecut, in luna decembrie.

Ce a gasit un cuplu in spatele unei trape misterioase din bucatarie

Cei doi au documentat restaurarea locuintei si au postat clipuri pe conturile lor de TikTok si de Instagram. Au trecut prin multe momente dificile, pentru ca au fost nevoiti sa schimbe podele, sa inlocuiasca gresia si faianta, sa curete peretii si sa redecoreze.

Si-au dorit sa pastreze cat mai mult posibil din detaliile originale ale casei. Au adus seminee si au smuls mochetele, pentru a scoate la iveala podeaua superba. Atunci cand lucrau la asta, au gasit o trapa in bucatarie. Curiosi sa afle ce ascunde, cei doi soti au inceput sa filmele si au deschis-o.

Nimeni nu se astepta la ce avea sa urmeze. Se pare ca locuinta veche mai avea inca o surpriza pentru noii ei proprietari. Robin si-a rugat sotia sa il ajute, in timp ce el a intrat prin deschizatura ingusta. Asa si-a dat seama ca dincolo de trapa se afla un beci imens. Locul era atat de mare, incat tanarul a putut sa stea fara probleme in picioare si sa se deplaseze.

Mai este inca o gaura inauntru, care merge si mai departe. Oare ce poti sa faci cu atat de mult spatiu?”, s-au intrebat cei doi soti, conform Newsweek.

Katie le-a explicat urmaritorilor sai unde este incaperea bizara, de fapt, dar si cat de mare este: „Este situata sub sufrageria noastra dubla! Am scos carpeta ca sa reparam podeaua si atunci am observat trapa. Este o idee super (n.r. fanii i-au sugerat sa amenajeze acest spatiu). Poti sa auzi televizorul care merge deasupra, in sufragerie, nici nu ar mai trebui sa ies de aici”.

Citeste si:

Cum sunt facute conservele de ton, de fapt. Imaginile dintr-o fabrica au devenit virale

Poza virala din Bucuresti. Ce au patit niste locatari din bloc, dupa ce si-au facut dus la ora 23:00

Imagine virala. Cine este, de fapt, soldatul misterios? Milioane de oameni au vazut poza

Pasager neobisnuit la bordul unui avion! Fotografia virala pe Instagram

loading...