Apple a dat iar lovitura. Multi fani se intreaba cum arata si cat costa iPhone 13. Astazi va explicam tot ce trebuie sa stii despre noile produse ale companiei, caci s-au lansat mai multe pe piata, in cadrul aceluiasi eveniment.

Cu toate ca zilele trecute au aparut deja informatii despre viitorul model, denumit iPhone 14, publicul mai are de asteptat pana cand acela va aparea pe piata. Pana atunci insa, fanii pot cumpara iPhone 13. Compania ne asigura ca acesta este de o calitate superioara fata de modele anterioare, dar si pretul pare sa fie unul pe masura.

Cum arata si cat costa iPhone 13

Se pare ca cele mai scumpe modele din aceasta serie vor oferi si o versiune cu 1TB mai mult spatiu de stocare. Cele patru variante care vor putea fi cumparate sunt: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max. Un alt avantaj al acestei serii este legat de ecran. Acesta are 800 de nits si este cu 28% mai luminos decat precedenta versiune. De asemenea, ecranul este si mai mare, spre bucuria fanilor Apple.

Un alt avantaj laudat de conducerea companiei este legat de partea foto. Noua camera de ultrawide de 12 MP primeste, conform comunicatelor oficiale, pana la 47% mai multa lumina. Si cand vine vorba despre procesoare, vin vesti bune. Chipset-ul A15 Bionic, cu 6 nuclee, este cu pana la 50% mai rapid decat cele oferite de companiile concurente.

Cand vine vorba despre preturi, utilizatorii vor scoate bani frumosi din buzunar. Preturile pentru iPhone 13 Mini si iPhone 13 incep de la 699 de dolari, respectiv de la 799 de dolari, in timp ce costurile pentru iPhone 13 Pro si iPhone 13 Max incep de la 999 de dolari, respectiv de la 1.099 de dolari. Doritorii vor gasi pe piata toate cele patru variante incepand cu data de 24 septembrie 2021.

In cadrul evenimentului de lansare din data de 14 septembrie, fanii Apple au putut vedea si alte produse noi lansate de companie. S-au oferit detalii despre iPad, iPad mini, Apple Watch si Apple Fitness+, asa cum se poate vedea in clipul de mai sus.

Citeste si:

Cum va arata iPhone 14. Tot ce trebuie sa stii despre noul smartphone Apple

Atentie! Ce se intampla, de fapt, daca iti lasi telefonul la incarcat toata noaptea

Posesorii de iPhone primesc o veste buna. Ce le ofera acum o banca din Romania

loading...