Tatal care l-a ucis pe pedofilul care i-a abuzat fetita a fost eliberat din arest, spre marea uimire a multora. Barbatul l-a omorat chiar pe prietenul sau, dupa ce a aflat ca acesta ii molestase fiica in varsta de 8 ani.

Dupa ce a vazut imaginile in care Oleg Sviridov o abuza pe fetita, Vyacheslav M si-a iesit din minti. Era chiar prieten foarte bun cu pedofilul si nu banuia ca barbatul ar fi in stare sa faca asa ceva.

Tatal care l-a ucis pe barbatul care i-a abuzat fetita a fost eliberat din arest

Politia a decis sa il trimita acasa pe tatal fetitei abuzate si sa il plaseze in arest la domiciliu. Aceasta decizie este una neasteptata pentru autoritatile din Rusia. In mod normal, daca un suspect recunoaste o crima, este tinut in spatele gratiilor. Insa, in acest caz, atat politistii, cat si locuitorii din zona, au considerat ca barbatul a vrut doar sa isi apere copilul.

Vyacheslav M este in varsta de 34 de ani si lucreaza ca muncitor intr-o fabrica. S-a pornit un adevarat val de simpatie inclusiv in mediul online, iar oamenii cer sa fie retrase acuzatiile pentru crima comisa de acesta. Se pare ca pedofilul era vazut adesea in preajma fetelor tinere, inclusiv impreuna cu fiica mai mare a lui Vyacheslav M, dar nimeni nu banuia ce monstru este, de fapt, barbatul.

„Nimanui nu i-a trecut prin minte ca ar putea face asa ceva cu copiii”, a marturisit un prieten de-ai lui Oleg, care il stia de 15 ani pe pedofil. Se pare ca Sviridov a abuzat-o in mai multe randuri pe fetita de 8 ani. De asemenea, acum s-a aflat ca printre victimele lui se numara si fiica fostei sale partenere de viata, conform The Sun.

Citeste si:

Fetita care s-a nascut cu un dinte. Ce a patit dupa doar 12 zile

Fetita care a disparut, acum 20 de ani, dintr-un tren, a fost gasita

Fetita din Vaslui hranita doar cu pufuleti. Cum arata acum micuta Flori

Fetita care a nascut la 5 ani. Cum arata cea mai tanara mama din lume

loading...