Cazul care a emotionat o tara intreaga! Dupa ce s-a pierdut prin padure, timp de trei zile, un baietel de 3 ani a fost gasit de autoritati. Purta un pulover si scutec, si a fost gasit intr-un parau, in timp ce lua apa cu manutele, ca sa bea.

Se pare ca micutul s-a ratacit prin padurea australiana. Marea problema in cautarea lui a fost reprezentata, de fapt, de afectiunile de care sufera baietelul.

Un baietel de 3 ani a fost gasit, dupa ce s-a pierdut timp de trei zile prin padure

Anthony „AJ” Elfalak sufera de autism si comunica doar prin limbajul non-verbal. El s-a pierdut dupa ce a iesit din curtea familiei, aflata intr-o locatie din apropierea satului Putty, la nord de Disney. Sute de oameni s-au mobilizat imediat si au inceput sa il caute, dupa ce s-a raspandit vestea ca baietelul de trei ani s-a ratacit.

Echipajul unui elicopter care ajuta la cautarea acestuia l-a gasit. Era intr-un parau cu apa mica, intr-o dimineata, la o distanta de 470 de metri fata de casa lui, a declarat Tracy Chapman, reprezentantul politistilor, conform Independent.

Baietelul era intr-o stare destul de buna. Insa, a fost preluat si dus la spital, acolo unde a fost tinut sub supraveghere, conform declaratiilor date de catre medicii de pe ambulanta. Tatal sau, Anthony Eifalak a spus ca AJ era doar muscat de furnici si avea urme de zgarieturi, precum si rani de la scutec.

Citeste si urmatoarele articole:

Andreea Marin este insarcinata? A facut anuntul despre al doilea copil. “Adrian e de vina!”

Cine sunt, de fapt, parintii lui Mario Fresh, copilul “adoptat” de Alex Velea si Antonia

O mai recunosti? Astazi este admirata de toata planeta, dar in copilarie era schimbata total

Cine este, de fapt, Romanticul X, concurentul iUmor caruia Mihai Bendeac i-a botezat copilul

loading...