Putini stiu cine este sotia lui Ivan Patzaichin. Georgiana i-a fost alaturi marelui campion timp de aproape jumatate de secol. Cei doi s-au cunoscut in anul 1975 si au trait o poveste de dragoste ca in filmele romantice. Acum, dupa ce Ivan s-a stins, sotia lui este distrusa de durere.

Cu toate ca marele campion a fost cunoscut de o lume intreaga, partenera lui de viata a preferat sa stea departe de luminile reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut in ziua de 23 august, in timp ce canotorul repara masina. Se pare ca a fost vorba de dragoste la prima vedere.

Cine este sotia lui Ivan Patzaichin. Au fost casatoriti timp de 45 de ani

Ivan Patzaichin povestea ca s-a indragostit de Georgiana din prima clipa in care a vazut-o. Intr-o buna zi, in timp ce isi repara masina, a vazut ceva care i-a atras imediat atentia. Nu avea de unde sa stie atunci ca Georgiana ii va fi sotie pana in ultima clipa.

„Era prin 75, imi faceam de lucru la masina. Nu de alta, dar era 23 August, aveam liber si, cum eram un tinerel cumintel, nu gasisem altceva mai bun de facut. Asa cum eram, bagat cu totul sub masina, vad, la un moment dat, o pereche de picioare infipte bine pe tocuri. Erau cele mai lungi picioare pe care le vazusem vreodata. Nu se mai terminau…

Timid, timid, dar am sarit ca un arc. M-am dus imediat dupa ea, dupa stapana picioarelor, am incercat sa intru in vorba… Nimic, m-a pus imediat la punct. N-am renuntat insa, am luat-o pe ocolite.

De cand am vazut-o prima data, n-am mai avut liniste. M-am interesat pe la colegele ei si, cu chiu cu vai, prin intermediari, am invitat-o la o cafea de ziua mea, pe 26 noiembrie. A fost de ajuns. Anul urmator, in februarie, eram deja casatoriti! A fost, cred eu, dragoste la prima vedere.

Perechea de pantofi cu care era incaltata atunci, o mai are si acum. Slava Domnului, in ceea ce ne priveste, bilantul ne-a dat cu plus!!! Adica, in toti acesti ani, cu bune si cu rele, nu ne-a ispitit niciodata gandul divortului”, povestea Ivan Patzaichin, cu ceva timp in urma, conform Redactia.ro.

Ce a dezvaluit Georgiana despre sotul ei

Se pare ca aerul de tanar timid si fastacit a cucerit pe toata lumea, iar sotia lui a fost ceruta in casatorie chiar in noaptea de Revelion. La scurt timp, isi uneau oficial destinele.

”Am decis sa petrecem revelionul impreuna cu prietenii mei din Ploiesti, acasa la regretatul si minunatul actor Zephi Alseck, a carui fiica este una dintre prietenele mele. Si atunci ca si-acum, i-a cucerit pe toti cu timiditatea lui, cu aerul lui de adolescent fastacit, prins cu lectia neinvatata, ori de cate ori trebuie sa vorbeasca despre sine.

Era Revelionul 1976, anul Jocurilor Olimpice de la Montreal pentru care se pregatise temeinic timp de 4 ani. La miezul noptii, cand am ciocnit cupele cu sampanie, mi-a marturisit ca dorinta lui cea mai mare este sa ne casatorim. ‘Ce-mi raspunzi?’- m-a intrebat el, gatuit de emotii. Crezand ca este o gluma, i-am raspuns ca nu am nimic impotriva.

„Bine, tine minte ce ai raspuns!”. Ne-am casatorit pe 14 februarie, pentru ca pe Ivan il astepta un an extrem de greu, cu obiective clare si ambitioase care puteau fi atinse mai lesne in doi”, a dezvaluit si Georgiana Patzaichin intr-un interviu, conform Wowbiz.ro.

loading...