Multa lume a ramas masca atunci cand s-a aflat de ce boala sufera Corina Danila. A fost una dintre cele mai iubite actrite din telenovelele romanesti si a ramas o prezenta incantatoare. Ne bucura cu aparitiile ei de pe micile ecrane, dar ascunde multa suferinta in spatele zambetului ei fermecator.

In luna ianuarie a anului viitor, Corina Danila va implini 50 de ani. Pare mult mai tanara, intr-o forma fizica de invidiat si mereu zambitoare. Insa, in spatele aparentelor se ascunde multa durere si niste probleme grave de sanatate. Din pacate, greutatile prin care a trecut vedeta in plan personal s-au reflectat intr-un mod negativ asupra corpului ei.

De ce boala sufera Corina Danila. Nu are leac

La un moment dat, actrita s-a chinuit cu niste probleme de sanatate din cauza cresterii in greutate. A reusit sa treaca peste ele cu ajutorul specialistilor. Dar, necazurile ei nu s-au oprit aici. Corina Danila a marturisit, pentru Click, mai multe detalii despre chinul prin care trece.

”Voi ati sesizat, la un moment dat, petele de pe mainile mele si v-ati intrebat daca sufar de vreo boala anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afectiune dermatologica auto-imuna, care se declanseaza pe fond emotional, in conditii de slabire a sistemului imunitar si pe care o duci toata viata.

Petele albe de pe maini sunt vizibile mai ales in sezonul cald, cand ma bronzez. Din respect pentru publicul spectator si telespectator, folosesc machiaj si pe fata si pe maini, atat la teatru, cat si la televiziune, pentru ca omul sa fie atent la ce fac si la ce transmit, nu la petele mele de pe maini.

Incerc, de ceva vreme, sa tin sub control evolutia si sa ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete. Deci, toate cele cu care m-am confruntat si ma confrunt inca fac parte din viata si incerc sa le fac fata atat cat pot si cum pot”, a declarat actrita.

loading...