Multa lume se intreaba care este cel mai bine platit loc de munca din Romania. Acum iti vom explica cine castiga un salariu de 5.000 de euro pe luna! Da, ai citit bine! Exista o astfel de persoana, insa si conditiile care vin la pachet cu o astfel de suma sunt destul de multe.

Conform celor de la BestJobs, se pare ca angajatorul este o companie de IT din Brasov. Patronii cauta un angajat care sa ocupe postul de ABAP Developer SAP Logistic, pentru care va primi un salariu fabulos, de 5.000 de euro pe luna. Mai mult decat atat, aceasta munca se poate face si de acasa, in sistem remote.

Cel mai bine platit loc de munca din Romania. Cine castiga un salariu de 5.000 de euro pe luna

Suna ideal, nu-i asa? Afla insa ca sunt si niste conditii necesare care trebuie sa fie neaparat respectate de cei care se prezinta la interviu. Daca esti interesat, afla ca trebuie sa vorbesti fluent limba germana. Un alt job deosebit de ofertant, pe aceeasi platfoma online, este cel de consilier juridic, cu minimum 5 ani experienta. Pentru acest post, angajatorul ofera un salariu de 4.000 de euro.

Compania care angajeaza pe acest post este o companie de furnizare a energiei electrice din Bucuresti. Alta firma care plateste bine este una germana, care are sediul la Hamburg, conform Evz. Este vorba despre un post de manager de resurse umane pentru o companie specializata in date si analize de piata. Salariul este unul de 3.500 de euro, iar doritorii sunt obligati sa se mute in Germania.

Chiar si la noi in tara sunt destule locuri de munca ofertante. Daca doresti sa lucrezi ca sudor pentru o firma din Constanta, poti primi intre 2.600 si 3.000 de euro lunar. Si in domeniul educatiei, se cauta profesori in invatamantul primar si prescolar, carora li se ofera un salariu cuprins intre 1.000 si 1.300 de euro pe luna, in functie de experienta. Printre cei mai cautati meseriasi sunt cei din domeniul tehnic, mecanici, ingineri productie si electricieni.

Cei interesati de un job remote, pot primi bani multi in IT/telecom, call center, vanzari, contabilitate, finante sau marketing. Orasele in care iti gasesti mai usor un loc de munca sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Iasi.

loading...