Multi raman uimiti cand afla ce pensie primeste, de fapt, Cristian Tantareanu de la statul roman. Chiar daca nu te asteptai la asta, iti spunem ca suma incasata de milionar in fiecare luna este socant de mica. Insa, surprizele nu se termina aici. Banii nici macar nu ajung in buzunarul lui. Cum este posibil?

Afaceristul celebru se numara printre cei mai controversati milionari din tara noastra. Recent, s-a numarat printre invitatii din emisiunea lui Denise Rifai. Cu aceasta ocazie, a povestit mai multe detalii despre averea lui fabuloasa. Recent, a investit 6 milioane de euro intr-un nou business.

Ce pensie primeste Cristian Tantareanu de la stat

Milionarul s-a destainuit in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, de la Kanal D. Curiosii au putut sa afle cam cati bani primeste ca pensie luna de luna, dar si cine incaseaza, de fapt, aceasta suma incredibil de mica pentru un pensionar milionar in euro.

”Eu pot sa spun de averea familie. Cred eu 20-30 de milioane de euro, tinand cont ca SPA-ul e vreo 6-7 milioane. In lucrarea asta am bagat 6 milioane, casele, terenurile care mai sunt…

Fiecare casa a copiilor e de la 600.000 de euro la preturile de azi. N-am fost niciodata printre cei mai bogati. Era aiureala cand spuneam 70 de milioane, nici vorba!

Am 14 milioane de lei vechi. Atat e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridica o nepoata. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a povestit Cristian Tantareanu la Kanal D.

Denise Rifai a dorit sa afle mai multe informatii. „Ati trai cu 1.400 de lei pe luna?”, l-a intrebat ea pe milionar, iar raspunsul a venit rapid.

„Daca nu ai face face… da. As trai, dar as trai prost. As trai… nu asta e problema. Cum a stat tatal meu la Stalingrad la -50 de grade. La aia ma gandesc. Cei 50 de milioane de morti in al Doilea Razboi Mondial cu tot felul de nenorociri. Poti sa traiesti din cat ai. Problema e ca eu nu ma mai descurc pentru ca daca vreau sa spal aia, o scap din mana, daca vreau sa ma puna portar eu adorm acolo… e mai greu, altul se mai descurca”, a completat Cristian Tantareanu.

loading...