O gospodina a pus bicarbonat de sodiu intr-o oala cu apa, pe care a lasat-o sa fiarba, Dupa doar 10 minute, a observat un efect uluitor! Este un truc simplu, rapid si ieftin, la indemana oricui, dar care te scapa de o mare problema.

Praful minune este cunoscut deja pentru efectele sale miraculoase. Poate fi folosit in multe feluri in orice gospodarie, nu doar pentru preparatele facute in bucatarie. Insa, putina lume stie ca poti utiliza bicarbonatul de sodiu si in acest mod.

A pus bicarbonat de sodiu intr-o oala cu apa. A lasat-o sa fiarba, iar dupa 10 minute a fost uimita!

O gospodina a incercat sa puna praful de bicarbonat intr-o oala cu apa. A lasat-o sa fiarba si a observat efectul inedit. Cu siguranta stii si tu cat de neplacut este atunci cand ai terminat de facut mancarea si ramane acel miros pregnant in bucatarie. Daca mai ai si musafiri, cu siguranta te chinui sa aerisesti cat mai rapid si mai eficient.

Afla acum ca nu este nevoie decat de un plic cu bicarbonat de sodiu, o oala cu apa si 10 minute din timpul tau. Un pret mic pe care il platesti pentru un rezultat atat de impresionant. Ce se intampla, de fapt, cand faci acest lucru? Aburii care ies din oala in care fierbe amestecul de bicarbonat cu apa elimina toate mirosurile neplacute. Daca este nevoie de un efect mai puternic, poti pune mai multe linguri de praf.

In plus, daca vrei ca in casa ta sa fie inlocuite mirosurile neplacute cu unele frumoase, poti completa amestecul de mai sus cu niste uleiuri parfimate sau cu esente aromate, dupa gustul tau. Asadar, in doar 10 minute esti pregatit sa intampini invitatii ori sa te simti chiar tu comod in propria casa, fara sa te mai chinui sa aerisesti toata bucataria.

loading...