Prognoza meteo ANM pentru perioada 23 august – 05 septembrie 2021. Meteorologii au anuntat oficial cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Afla chiar acum ce temperaturi vor fi in primele zile de toamna, de anul acesta.

Cum va fi vremea în Banat

Temperaturile se mențin la un nivel ridicat, dar apoi urmeaza o scadere considerabila. Intre 24 si si 27 august, temperaturile termice vor fi intre 24 si 26 grade Celsius. Incepand cu 27 august, va fi iar mai cald. Minimele vor fi cuprinse intre 16 si 18 grade Celsius. Sunt sanse mari sa apara ploi insemnate cantitativ.

Cum va fi vremea in Crisana

Se raceste vremea brusc. Maximele pe timp de zi vor fi intre 22 si 26 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor fi intre 12 si 14 grade.

„Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in cea mai mare parte a intervalului, dar probabilitatea de manifestare a acesteia va fi mai ridicata in zilele de 24, 27 si 28 august cand vor fi posibile si cantitati mai insemnate, iar averse slabe se mai pot semnala si in intervalul 2…5 septembrie”, anunta specialistii ANM.

Prognoza meteo ANM 23 august – 05 septembrie 2021

Cum va fi vremea in Transilvania

Vremea se raceste treptat in urmatoarele zile. Maximele vor fi in jur de 22 de grade, iar minimele se vor situa intre 12 si 14 grade Celsius. Vor cadea ploi in majoritatea zilelor, iar instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata in perioada 24-27 august.

Cum va fi vremea in Maramures

Scad temperaturile in prima parte a acestui interval. Se vor situa intre 22 si 24 grade Celsius. Minimele scad spre finalul acestui interval.

„Perioade cu ploi vor fi in ambele saptamani de prognoza, dar probabilitatea de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati insemnate va fi mai ridicata in zilele de 24, 25, 27 si 28 august”, anunta ANM.

Cum va fi vremea in Moldova

In data de 24 august, temperaturile ating maxima de 28 de grade. Minimele scad pana la valoarea de 14-16 grade. Va fi mai cald in perioada 27-28 august, cand maximele ating pragul de 26 de grade Celsius.

Cum va fi vremea in Dobrogea

Maximele vor fi intre 26 si 28 de grade, iar minimele vor fi in jur de 18 grade. Scad usor, spre jumatatea acestui interval, insa regimul pluviometric va fi unul deficitar.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Cum va fi vremea in Muntenia

Primele zile vor fi calduroase, cu temperaturi maxime situate intre 28 si 30 de grade Celsius. Dupa 26 august, se mai raceste vremea. Minimele vor fi situate intre 12 si 16 grade. Ploile apar doar izolat.

Cum va fi vremea in Oltenia

Primele zile sunt calduroase, iar maximele se vor situa in jurul valorilor de 30-32 de grade Celsius. Ulterior, scad pana la 28 de grade, in timp ce minimele vor fi de 13-17 grade Celsius. Sunt sanse foarte mici de ploaie.

Cum va fi vremea la munte

Temperaturile scad, iar maximele din acest interval vor fi intre 16 si 20 de grade. Instabilitatea atmosferica este mai accentuata si se vor semnala averse torentiale. Minunele vor fi cuprinse intre 7 si 10 grade Celsius.

loading...