Un mesaj scandalos a fost postat in aceasta seara pe un grup de Facebook care are ca subiect calatoriile! O romanca stabilita in Egipt s-a lovit de o situatie incredibila: conationalii nostri le dau bacsis ghizilor din Egipt bani iesiti din uz.

Atunci cand credeai ca le-ai auzit pe toate, iata ca mai apar subiecte cel putin neasteptate. O romanca stabilita in Egipt a postat un mesaj cel putin scandalos pe un grup de Facebook destinat pasionatilor de calatorii.

Mirela povesteste ca a fost abordata de un vanzator intr-un magazin de uleiuri din Egipt si a fost intrebata cat valoreaza bascisul primit de la un roman. Mare i-a fost mirarea sa constate ca acesta primise bancnote vechi, iesite din uz.

“Nu știu dacă acest subiect este în concordanță cu grupul dar eu scriu… Locuiesc în Egipt de câțiva ani, astăzi a fost a doua oară când am întâlnit acestă situație: un băiat care lucrează ca vânzător într-un magazin de uleiuri m-a întrebat cât valorează bacșișul lui primit azi de la un român.

Bacșișul era 600.000, adică 6 bancnote de câte 100.000,bineînțeles lei vechi. De ce ai face asta? Sper că cel care face asta e prin grup… Știți cât câștigă un egiptean muncitor în hotel sau vânzător? Cca 100$ pe luna, se bucură pt orice bacșiș, dar decât să-i dai în bătaie de joc bani ieșiți din uz, mai bine spune-i mulțumesc în ce limbă vrei tu și gata!”, a scris Mirela pe Facebook.

Reactiile nu au intarziat sa apara, iar romanii s-au aratat dezamagiti de gestul conationalilor nostri: “Incercati sa ii vindeti, sunt persoane ce cauta bani vechi si chiar au valoare mai mare / Ca românul nu-i niciunul , bine ca ai postat poate vede si distinsul/a si se simte cum e / O să primească și el bacșiș, cât merită, de la bunul Dumnezeu. Nici o faptă rea nu rămâne nepedepsită, eu așa sper,și cred”.

loading...