Fiica lui Dem Radulescu. A fost unul dintre cei mai iubiti actori romani. Ca profesor de teatru a modelat viata a mii de studenti. Vocea lui si muntele de talent l-au facut adorat de romani. Din pacate insa, si stelele se sting. Sunt aproape doua decenii de cand a murit marele actor. Insa, Dem a lasat in urma o fiica superba, nascuta din relatia cu actrita Adriana Schiopu.

Din pacate pentru ea, Irina Radulescu avea abia 13 ani atunci cand si-a pierdut tatal. Cu toate acestea, nu i-a mostenit doar ochii superbi, ci si talentul in actorie. Irina este tot actrita, iar recent a debutat si in film, alaturi de Dorian Boguta.

Fiica lui Dem Radulescu. Cum arata si cu ce se ocupa Irina acum

„A venit destul de firesc. Deşi de-a lungul timpului am vrut să fac mai multe lucruri, având diverse pasiuni. Dar, am simţit-o ca pe o întoarcere acasă în momentul în care am decis asta. Am spus «Da»!

Fiind într-un liceu teoretic, se vorbea ce e bine să faci în epoca asta. Şi atunci m-au bătut mai multe gânduri, dar în momentul în care mi-am pus problema serios, a fost ca o întoarcere acasă”, a declarat Irina, conform romaniatv.net.

Fiica lui Dem Radulescu. „Tata mi-a dat o educație latino-balcanică. Era sobru când era nevoie, sigur. Eu am fost, într-un fel, feblețea și slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie o mână de fier, ca altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis. Am fost o răsfățată, dar nu o prost educată.

Și atunci, răsfățul mi s-a răsfrânt în comportament. De la tata am învățat să mă bucur de tot și de toate; și de la mama la fel. Sunt oameni care m-au bucurat. E ușor să-ți amărăști sufletul, dar e bine să-ți cultivi această capacitate de a te bucura de lucrurile mici”, a mai adaugat actrita.

loading...