Romanii au talent este unul dintre cele mai urmarite emisiuni TV din Romania, iar marele premiu de 120.000 de euro si celebritatea ii fac pe oameni sa concureze pentru primul loc.

Romanii au talent este o emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV in februarie 2011. Proiectul este o franciza Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, si ii are ca gazde pe Smiley si Pavel Bartoș.

Juriul emisiunii este compus din Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre si Andi Moisescu. Prima emisiune a stabilit un record absolut in domeniul emisiunilor de divertisment din Romania, peste 4 milioane de telespectatori din intreaga tara urmarind emisiunea.

De-a lungul anilor, au avut loc 9 editii, iar in randurile de mai jos va prezentam pe scurt povestile castigatorilor:

Adrian Tutu, castigator Romanii au talent 2011

Adrian Tutu este primul castigator Romanii au talent si a impresionat toata Romania cu povestea lui de viata, dar si cu calitatile sale vocale. Dupa terminarea emisiunii, tanarul a facut eforturi pentru a se mentine pe piata muzicala si a investiti o mare parte din cei 120.000 de euro castigati pentru a-si urma pasiunea, dar nu a avut succes. Adrian s-a intors in orasul sau natal, Focsani, iar acum posteaza melodii pe canalul sau de YouTube.

Cristian Gog, castigator Romanii au talent 2012

Cristian Gog a fost cel de-al doilea castigatori Romanii au talent. La acea vreme, pozitia ocupata de el a fost destul de controversata, multa lume spunand ca nu are talent si ca pacaleste publicul. Dupa castigarea show-ului, Cristian Gog a investit in cariera sa de iluzionst, dar fara prea mare succes. Acum participa la diferite evenimente, iar din cei 120.000 de euro castigati si-a cumparat un apartament.

Bruno Iacobet, castigator Romanii au talent 2013

Cel de-al treilea castigator Romanii au talent este Bruno Iacobet, care a impresionat Romania cu un numar de dresaj. Cu banii castigati, Bruno si-a deschis o scoala de dresaj canin, dar nu a avut succes. Acum s-a intors la serviciul pe care l-a lasat ca sa se ocupe de propria afacere si participa la diferite concursuri de dresaj canin.

Brio Sonores, castigatori Romanii au talent 2014

Cei 8 tenori din Republica Moldova au impresionat in anul 2014 Romania cu vocile lor. Dupa castigarea concursului, artistii au impartit premiul de 120.000 de euro, iar intre timp 4 artisti au parasit trupa si s-au mutat in strainatate. Nu au reusit decat sa se impuna pe plan local.

Speedcubing, castigator Romanii au talent 2015

Anul 2015 a fost o premiera pentru Romanii au talent. Marii castigatori au fost pustii de la Speedcubing, care au reusit sa impresioneze publicul prin rapiditatea lor de a alinia culorile cuburilor. Cei trei membri ai formatiei au donat o parte din premiu societatii de speedcubing, dar nu se mai stie nimic de ei, pentru ca nu au mai participat la concursuri si evenimente.

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent 2016

Laura Bretan a impresionat audienta cu vocea sa si chiar a fost considerata una dintre cele mai bune voci ale lumii. A participat la America’s Got Talent si Eurovision, insa nu a luat marele premiu.

Lorelai Mosnegutu, castigatoare Romanii au talent 2017

Lorelai Mosnegutu a emotionat o tara intreaga pe scena de la Romanii au talent. Nu doar povestea sa de viata impresionanta a cutremurat telespectatorii, ci si vocea sa superba. Lorelai s-a nascut fara maini si fara femur la ambele picioare si a fost abandonata de parinti la nastere, fiind crescuta de o asistenta maternala, care a si infitat-o. Cu cei 120.000 de euro si-a cumparat un apartament si a fost invitata la mai multe evenimente.

Emil Rengle, castigator Romanii au talent 2018

Emil Rengle a fost cel mai controversat castigator de la Romanii au talent. Reprezentatiile lui de pe scena concursului au fost destul de ciudate pentru romani, mai ales ca a recunoscut ca face parte din comunitatea gay. Banii castigati i-a investit in vacante si cariera.

Ana Maria Pantaze, castigatoare Romanii au talent 2019

Ana Maria Pantaze este croitoreasa de meserie si a reusit sa impresioneze Romania cu vocea sa. Dupa ce a pus mana pe marele premiu, Ana Maria Pantaze a marturisit ca doreste sa se lanseze in muzica si vrea sa renunte la croitorie. De aproape un an, nu se mai aude nimic de ea.

loading...