Primul sot al Madalinei Manole. S-a indragostit nebuneste de el. Nu a ascultat nici de gura lumii care judeca diferenta de varsta dintre ei. El i-a construit o cariera fulminanta, i-a compus cele mai cunoscute melodii, dar nu i-a putut fi fidel. Cel putin asa s-a scris in presa la vremea divortului cu scandal. Madalina Manole a lasat brusc un bilet si l-a parasit pe Serban Georgescu, dupa cum sustinea chiar el. Mai mult decat atat, o acuza ca si-ar fi pregatit terenul si ar fi cumparat un apartament inainte sa ii dea actele de divort.

Primul sot al Madalinei Manole. Cine a fost si cum s-au despartit

„Nu poate sa ma acuze de nimic concret. Nu sunt un sfant, dar niciodata nu am fost vagabond, alcoolic sau violent. Eu n-am stiut de divort decat cu o saptamana inainte. Mi-a pus o hartie pe masa apoi si-a luat bocceluta si a plecat. Nici la ora actuala nu stiu ce s-a intamplat. De ce a vrut sa-mi dea personal hartia de divort si nu a trimis-o prin posta asa cum se obisnuieste?”, declara compozitorul, conform hotnews.ro.

La acea vreme, el deja isi refacuse viata cu Eniko, cea de-a doua sotie. Au avut impreuna o fetita, dar micuta a ajuns sa isi cunoasca tatal doar din poze. Compozitorul si primul sot al Madalinei Manole, Serban Georgescu se stingea subit din viata cand fetita avea doar un an si trei luni. Trecusera cativa ani de la divortul de Madalina, dar artista isi varsa public oful, chiar daca era deja impreuna cu Petru Mircea.

Nici Serban Georgescu nu s-a lasat mai prejos, atunci cand artista a declarat ca el a primit casa facuta din munca ei, si a facut o serie de declaratii controversate. „O femeie stie cum sa arunce cate o soparla. Ne-a facut destul rau in acesti trei ani de zile. Dar sotia mea este o femeie inteleapta care a cautat sa rezolve problemele. A suferit la inceput. Apoi a inceput sa priveasca totul cu detasare”, declara compozitorul, conform sursei mentionate anterior.

Primul sot al Madalinei Manole. „Mi se pare anacronic ca dupa cinci ani sa te legi de omul de langa care ai plecat. Mai ales cand spui ca ai o relatie si ca esti fericita. Asta e semn de frustrare personala. Nici nu s-a pus problema casei la partaj. Casa este construita pe terenul parintilor mei, mostenire de la bunici. Fiecare caramida din casa aceea este cate un slagar al meu. Ea a primit despagubiri pentru casa. Toata Romania stie ca eu am facut-o vedeta pe Madalina Manole. Este normal sa aiba nostalgia unor succese din trecut”, a adaugat Serban Georgescu.

loading...