Jean-Claude Van Damme a filmat de mai multe ori in Bucuresti, dar se pare ca problemele s-au tinut mereu scai de el. Actorul american a fost implicat in mai multe scandaluri si, potrivit presei, totul s-a intamplat din vina starului de la Hollywood.

Aflat in vizita in Romania, Jean-Claude Van Damme a trecut prin momente tensionate. In anul 2016, actorul de la Hollywood nu a fost lasat sa intre intr-un club din Centrul Vechi din Bucuresti deoarece nu a fost recunoscut de bodyguard si nu i-a placut cum e imbracat, scriu jurnalistii de la b1tv.ro,

Si asta nu a fost tot. Starul a mai avut o surpriza atunci cand a vrut sa manance la un restaurant libanez: bodyguard-ul i-a cerut sa isi schimbe hainele ca sa fie primit, dar a intervenit patronul si intreaga problema s-a rezolvat.

Potrivit aceleiasi surse, in anul 2005, Jean-Claude Van Damme a venit in Romania sa filmeze o reclama, dar a fost batut de mai multi indivizi pentru ca le-a aratat scene obsecene.

Van Damme nu achita nota de plata

Se pare ca a doua incaierare s-a produs intr-un club, unde Van Damme nu a dorit sa achite nota de plata.

“Van Damme avea doua chestii, iesea fara bodyguarzi si atunci lumea o mai cauta cu el si doi la mana, nu voia sa plateasca nota. Stiu un caz real, i-a adus nota de plata si a zis ca nu vrea sa plateasca, ca el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia sa ii trimita nota niciodata, dar daca tot ti-a trimis-o, o platesti. Si uite asa l-au ars niste bodyguarzi, o data, da, l-au batut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

loading...