Ultimele cuvinte ale Printesei Diana. Moartea Printesei Diana a zguduit o lume intreaga. Era numita Printesa Inimilor si cucerise cu bunatatea ei milioane de oameni. Indiferent de tara, cultura sau istorie, erau fascinati de ea.

Un cumplit accident rutier i-a curmat subit viata, tocmai cand iubea din nou. Era gata sa ia viata de la capat, dupa un mariaj esuat care a distrus-o psihic.

Xavier Gourmelon a fost pompierul care i-a acordat Printesei Diana primul ajutor in noaptea fatidica. La 20 de ani după accident, Sergentul a rupt public tacerea si a marturisit care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Printesa Inimilor.

Ultimele cuvinte ale Printesei Diana. Ce a dezvaluit pompierul care a incercat sa o salveze

„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“, a declarat Xavier Gourmelon.

Se pare ca ultimele cuvinte pe care le-a rostit Printesa Diana au fost unele de soc, sustine pompierul care a incercat sa ii salveze viata. Diana ar fi spus: „Dumnezeule, ce s-a intamplat?”, conform click.ro.

Secretele Printesei Diana. Adevarul a iesit la iveala dupa moartea ei

Ultimele cuvinte ale Printesei Diana. In ziua blestemata, in data de 31 august 1997, Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al-Fayed erau implicati in accidentul infiorator. Din cauza unei echipe de paparazzi, soferul a pierdut controlul asupra masinii. Printesa Inimilor nu a murit pe loc. A decedat, de fapt, in jurul orei de 3 dimineata, in urma unui stop cardiac. Lasa in urma doi copii si o lume in doliu.

Secretele Printesei Diana. Fire discreta, a incercat cu disperare sa duca o viata cat mai linistita. Insa, dupa moartea ei au iesit la iveala mai multe informatii la care putini se asteptau.

loading...