O poveste halucinanta face inconjurul lumii. Este vorba despre Alexandra Dobre, o stewardesa din Romania care a fost prinsa de politistii din Anglia cu droguri de mare risc asupra sa.

Alexandra Dobre (27 de ani) si-a inceput cariera de stewardesa in urma cu trei ani si s-a mutat in Londra cu noul ei job. A lucra la companii mari printre care Wizz Air si Ryanair, dar a ramas fara slujba in prima parte a acestui an, atunci cand pandemia a pus stapanire pe intreaga lume.

Viata scumpa din Londra a impins-o pe Alexandra sa intre intr-o retea de trafic de droguri. Pe data de 27 august, tanara a fost prinsa de politisti cu droguri asupra ei, facand livrari la domiciliul clientilor cu Fiatul ei Punto, in localitatea Stoke-on-Kent.

Povestea romancei a fost publicata de cele mai mari ziare din Lume, printre care NY Times, NY Post si Daily Mail. Fosta stewardesa a cedat insistentelor iubitului ei pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. Recent, Alexandra Dobre a fost condamnata la 28 de luni de inchisoare.

Mai mult, oamenii legii au descoperit in apartamentul in care statea Alexandra 81 de pungi de cocaina, de 19,4 grame, care aveau o valoare de piata cuprinsa intre 1740 si 2610 lire sterlina.

“Situatia in care s-a aflat dupa ce a fost data afara din serviciu a fost una extrem de grea. Practic, Alexandra a devenit peste noapte muritoare de foame. Avea un salariu bun ca stewardesa. A cazut prada unei retele de traficanti. Dupa arestarea ei, iubitul care a tarat-o in mizeria asta e de negasit”, a povestiti Paul Cliff, avocatul care a reprezentat-o pe Alexandra.

loading...