Care au fost ultimele cuvinte ale printesei Diana? Ce i-a spus, de fapt, majordomului, inainte sa urce in masina. Moartea Printesei Diana a zguduit o lume intreaga. Era numita Printesa Inimilor si cucerise cu bunatatea ei milioane de oameni. Indiferent de tara, cultura sau istorie, erau fascinati de ea. Un cumplit accident rutier i-a curmat subit viata, tocmai cand iubea din nou. Era gata sa ia viata de la capat, dupa un mariaj esuat care a distrus-o psihic.

Ultimele cuvinte ale printesei Diana. Ce i-a spus majordomului, inainte sa urce in masina

Realitatea.net ne relateaza un alt secret cutremurator, care a iesit la iveala dupa moartea Printesei Inimilor. Se pare ca i-a spus ceva majordomului ei care l-a marcat pe viata. Totul s-a intamplat chiar inainte sa se urce in masina care a dus-o spre moarte. Barbatul isi aminteste ca nu parea deloc in apele ei. Ba dimpotriva, inainte sa plece spre Paris, era abatuta.

Potrivit acestuia, ultimele cuvinte ale Printesei Diana ar fi fost: „Vei fi acolo cand ma voi intoarce, nu?”. Tonul pe care a rostit aceste vorbe l-au pus pe ganduri. Nici nu banuia macar ca va fi ultima oara cand isi vor vorbi. Cu toate acestea, parca a presimtit ca urma sa se intample o nenorocire.

Secretele Printesei Diana. Adevarul a iesit la iveala dupa moartea ei

In ziua blestemata, in data de 31 august 1997, Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al-Fayed erau implicati in accidentul infiorator. Din cauza unei echipe de paparazzi, soferul a pierdut controlul asupra masinii. Printesa Inimilor nu a murit pe loc. A decedat, de fapt, in jurul orei de 3 dimineata, in urma unui stop cardiac. Lasa in urma doi copii si o lume in doliu.

Secretele Printesei Diana. Fire discreta, a incercat cu disperare sa duca o viata cat mai linistita. Insa, dupa moartea ei au iesit la iveala mai multe informatii la care putini se asteptau.

loading...