Monica Tatoiu, pensionara de lux a Romaniei, asa cum este poreclita, duce o viata de huzur. Traieste impreuna cu sotul ei intr-o vila fabuloasa, de 2,5 milioane de euro. Vacantele si le poate permite oricand, fara griji. Ba chiar recunostea intr-un interviu ca prefera sa isi faca cumparaturile peste hotare. Multi s-au intrebat de unde are atat de multi bani si ce pensie primeste Monica Tatoiu. Ei bine, ultimul salariu pe cartea ei de munca a fost de… 10.000 de euro!

Ce pensie primeste Monica Tatoiu de la stat. Ultimul ei salariu a fost de 10.000 de euro

Dupa o cariera fulminanta in campul muncii, intr-un domeniu de miliarde, nu este de mirare ca Monica Tatoiu are o pensie impresionanta. A si sacrificat multe pentru meseria ei, dar nici nu se plange. Confortul financiar ii asigura acum o batranete linistita.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru”, a marturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV, conform viva.ro. „Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, a mai adaugat ea.

Vila Monica Tatoiu. Cum arata locuinta de lux in care traieste fosta afacerista

Conform celor de la fanatik.rocasa ei este una dintre cele mai securizate din Romania. Este construita pe doua niveluri si a fost dotata cu un sistem complex de alarme. Mai mult decat atat, este impanzita de camere de supraveghere. Monica Tatoiu a cumparat terenul in anul 1996, cand acolo era doar o groapa de gunoi. Nu exista nici macar trotuar, canalizare sau electricitate. Victor, sotul ei insa, a vrut sa construiasca acolo o casa inteligenta. Cu o asmenea pensie insa, Monica Tatoiu nu isi face griji ca nu are destui bani sa isi intretina locuinta.

loading...