Toata lumea il stie pe Cheloo de la Parazitii sau, in ultimii ani, de la emisiunea iUmor difuzata de postul Antena 1. Dar cine este iubita lui? Artistului nu ii place sa vorbeasca despre viata lui privata, dar totusi s-au aflat detalii.

Cheloo este unul dintre cei mai acizi jurati din televiziunea din Romania, dar putine lucruri se stiu despre viata lui personala. Solistul trupei Parazitii a fost casatorit, dar a divortat dupa doar cinci ani de relatie, din cauza unor probleme de cuplu.

Acum, vedeta postului Antena 1 traiesti o frumoasa poveste de dragoste cu Daniela Moraru, alaturi de care are doi copii: o fetita si un baietel. Ei s-au retras in localitatea prahoveana Breaza, departe de agitatia din Bucuresti, potrivit site-ului a1.ro.

Exista putine imagini in presa in care apare alaturi de iubita sa. Ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost in Bistrita, unde a avut loc a doua editie a Campionatului National de Rally Raid. Atunci, Daniela i-a fost copilot artistului.

Cheloo s-a enervat atunci cand un concurent de la iUmor a vorbit despre familia sa. „Ce stii tu despre familia mea? Ca aici e un punct sensibil. Fratele tau iti cere zece minute sa mergi cu mine afara ca sa reglam o situatie simpatica. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, daca astazi n-as fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarba oferite unui fraier, poti sa tai la montaj sau nu, eu te-as fi calcat pe tine in picioare si mi-as fi asumat barbateste un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Cati bani castiga Cheloo la iUmor. Ce salariu are la Antena 1

Ce numar de inmatriculare are Cheloo la noua masina. Juratul iUmor intoarce privirile pe strada

loading...