Avere fiul lui Ion Iliescu. AICI va povesteam cine este, de fapt, copilul secret al lui Ion Iliescu. Cu toate ca nu a fost adoptat si in acte, Mihai Bujor Sion a fost extrem de iubit si de ajutat de catre fostul cuplu prezidential. Tatal lui biologic era implicat in politica pe vremea lui Ceausescu. Dupa moartea parintilor, intr-un cumplit accident aviatic, Iliescu a avut grija de el si i-a schimbat total viata.

Se pare ca dragostea pentru politica s-a transmis mai departe, caci Sion a urmat calea deschisa de parintii „adoptivi”. Dupa ce a ocupat diverse functii in administratia prezidentiala, atunci cand Iliescu era presedinte, fiul secret al acestuia a pornit pe calea diplomatiei. Se pare ca financiar a facut o afacere destul de buna, dupa cum ne arata declaratia lui de avere din 2017.

Ion si Nina Iliescu s-au iubit o viata intreaga, dar nu au avut copii biologici

Avere fiul lui Ion Iliescu. Ce salariu primea, de fapt, lunar

Conform declaratiei de avere din 2017, Sion ocupa in acel moment functia de sef de misiune la Ambasada Romaniei in Filipine. Fiul secret al lui Ion Iliescu detinea un teren de 3,6 hectare la Snagov, cumparat in 2004. De asemenea, conducea un BMW, achizitionat in anul 2011.

Sion avea si un cont in care se aflau 1,4 milioane de lei. Asta insemna aproximativ 300.000 de euro. Ministerul de Externe il platea atunci cu un salariu de 46.892 de dolari pe an, adica circa 3.907 dolari pe luna. Ii asigura si o indemnizatie anuala de 10.416 lei, conform ciao.ro.

Mihai Bujor Sion castiga bani frumosi in diplomatie. Sursa foto: playtech.ro

Avere fiul lui Ion Iliescu. Dupa ce a ocupat mai multe functii cata vreme Ion Iliescu a fost presedinte, intr-un final s-a reorientat spre diplomatie. Nu i-a mers deloc rau nici in viata amoroasa. A fost casatorit mai bine de 20 de ani cu frumoasa actrita Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu. De altfel, Sion a fost ca un tata pentru ea, cu toate ca nu erau rude de sange.

Din pacate insa, uneori inima ne da batai de cap. Mariajul frumos a luat sfarsit cand in viata lui Mihai Bujor Sion a aparut o tanara fermecatoare de doar 24 de ani. Laura Maria Iordache s-a facut remarcata in cadrul emisiunii Next Top Model, unde a participat impreuna cu sora ei

loading...