Iubita lui Ionut Georgel Belei. Castigatorul sezonului 8 Chefi la Cutite locuieste in Germania. Acolo si-a inceput, de fapt, cariera in bucatarie. Dar, dorul de casa si de iubita l-au daramat psihic. Cei doi au o relatie la distanta de aproximativ doi ani si jumatate. Din fericire pentru indragostiti, victoria ii permite lui Ionut sa ramana in tara.

Citeste si: Chefi la Cutite – Ionut Georgel Belei. Cine este, de fapt, cutitul de aur al lui Sorin Bontea

Iubita lui Ionut Georgel Belei. Planurile lui Ionut o includ, in mod evident, si pe cea care i-a furat inima. „E greu, ti-e dor de casa, de familie, de prieteni, de gradina. Sa fiu departe de ai mei e aiurea. Eu sunt mai mamos, e si tovarasa mea acasa. Urmeaza sa ne mutam impreuna, eu sper ca in Romania, inca se negociaza”, a marturisit Ionut Georgel Belei in fata Ginei Pistol, la preselectii.

Iubita lui Ionut Georgel Belei. Cum arata Sabina si ce promisiune i-a facut castigatorul Chefi la Cutite

„Asta vreau sa fac si cu premiul. Vreau sa merg in Franta, la un curs renumit. Ma atrage bucataria mediteraneeana, dar doresc si tind sa aduc bucataria romaneasca la un alt rang. Si noi meritam sa ajungem in cartea de la Michelin. As vedea sarmalele acolo. Simt ca mai am de invatat”, a recunoscut Ionut Georgel Belei, in emisiunea lui Capatos.

 Iubita lui Ionut Georgel Belei. “Sunt foarte mandru de echipa pe care mi-am facut-o astazi. Sunt niste oameni de nota 10. Am simtit ca ei sunt aici cu mine, pentru mine. Chiar le multumesc ca m-au ajutat, ca au fost alaturi de mine. Astea 14 zile petrecute la Chefi la Cutite, impreuna cu Chef Bontea, pentru mine a fost cea mai mare scoala de bucatari.

El m-a invatat pe mine si mi-a explicat intotdeauna: tu trebuie sa faci oamenii sa lucreze pentru tine, nu cu tine. Chiar astazi am simtit din partea lor ca se implica si au fost acolo impreuna cu mine. E foarte emotionant. Eu mi-am dorit de la bun inceput si am venit cu gandul la Chef Sorin, sa fiu la el in echipa”, a declarat Ionut la testimoniale.

Iubita lui Ionut Georgel Belei. Cea mai mare dorinta a lui si promisiunea pe care i-a facut-o iubitei lui a fost sa castige Chefi la Cutite pentru a se putea intoarce in Romania. Si-a dorit cel mai mult sa iasa in evidenta in emisiune pentru a putea primi o sansa in tara, pe plan profesional. Acum visul i s-a indeplinit, spre bucuria iubitei lui, dar si a parintilor.

Citeste si: Ionut Georgel Belei: castigatorul sezonului 8, Chefi la Cutite. Ce face cu marele premiu de 30.000 de euro

loading...