Ionut Georgel Belei: castigatorul sezonului 8. Zvonurile s-au confimat in aceasta seara, la Antena 1. Concurentul care pleaca acasa cu marele premiu de 30.000 de euro este chiar cutitul de aur din echipa lui Sorin Bontea. A pornit in viata cu meseria de electrician. A ajuns in Germania, acolo unde a dat de greutati.

Citeste si: Cine este Claudia Radu, de la Chefi la Cutite. Drama gospodinei din echipa lui Florin Dumitrescu

A reusit insa sa transforme raul in bine. A ajuns sa lucreze intr-un restaurant pe post de chelner, apoi la spalat de vase din cauza ca nu vorbea limba germana. Aici a prins „microbul” bucatariei si restul a fost istorie. Dupa 7 ani printre straini, cea mai mare dorinta a lui Ionut a fost sa se intoarca acasa, la parinti si iubita.

Ionut Georgel Belei: castigatorul sezonului 8, Chefi la Cutite. Ce face cu marele premiu de 30.000 de euro

„Asta vreau sa fac si cu premiul. Vreau sa merg in Franta, la un curs renumit. Ma atrage bucataria mediteraneeana, dar doresc si tind sa aduc bucataria romaneasca la un alt rang. Si noi meritam sa ajungem in cartea de la Michelin. As vedea sarmalele acolo. Simt ca mai am de invatat”, a recunoscut Ionut Georgel Belei, in emisiunea lui Capatos.

„Va multumesc din inima tuturor! In primul rand @chef.sorinbontea.official doresc sa va spun ca ma inclin in fata dumneavoastra si va multumesc ca mi-ati dat sansa sa fiu in aceasta competitie si sa demonstrez ca nu v-ati inselat!”, a anuntat castigatorul.

Citeste si: Cum arata iubita lui Kani, de la Chefi la Cutite. Ce meserie are frumoasa Maria

„Multumesc @sabina.ghe pentru sustinere si pentru toate cuvintele frumoase si increderea oarba pe care ai avut-o in mine! Parintilor mei le multumesc ca mi-au dat viata si am ajuns aici datorita lor! Si nu in ultimul rand echipei mele care mi-a fost alaturi in marea FINALA Chefi la cutite!”, a scris Ionut Georgel Belei, pe contul lui de Instagram.

Ionut Georgel Belei: castigatorul sezonului 8. „Noi toti am castigat astazi @maximpaull @rizea_catalin88 @vasiliu.roberrt @chefmanoliu @coca_nicolae_eupsihie04 Fiecare dintre voi aveti o bucata din aceasta farfurie! Daca as putea exprima in cuvinte as scrie.

Dar nu am cuvinte Chef Sorin sa va spun cat de mult va respect si cat de mandru sunt ca am avut ocazia sa fiu langa dumneavoastra! Va doresc in primul rand multa sanatate si tot binele din lume!”, a adaugat castigatorul sezonului 8.

Citeste si: Chefi la Cutite – Ionut Georgel Belei. Cine este, de fapt, cutitul de aur al lui Sorin Bontea

loading...