Cheloo de la Parazitii este unul dintre cei mai celebri artisti din Romania. S-a facut remarcat prin muzica, dar, in ultimii ani, a fost jurat in mai multe show-uri de televiziune.

In viata privata, Cheloo sta departe de ochii curiosilor. Juratul iUmor a fost fotografiat de paparazzi prin Bucuresti, in timp ce isi conduce masina personala.

Artistul detine o masina de teren, dar atentia tuturor a fost atrasa de numerele de inmatriculare B xx KKK – care te pot duce cu gandul la organizatia rasista extremista „Ku Klux Klan”, aparuta dupa Razboiul Civil American in 1865, in statul Tennessee, SUA.

Foto: click.ro

Cine este Cheloo

Cătălin Ștefan Ion s-a nascut pe data de 24 martie 1978 in București si este cunoscut sub pseudonimul Cheloo, este rapper roman, unul din membrii formatiei romane de hip-hop Parazitii.

A lansat primul sau album, Sindromul Tourette in 2003, album premiat cu Discul de Aur pentru numarul mare de exemplare vandute. Pe 24 martie 2011 Cheloo a lansat cel de-al treilea album solo intitulat Celcareurăște.

Puține lucruri se stiu despre viata personala a lui Cheloo. Acesta a declarat intr-un interviu: „Lumea e preocupata de monden, de viata mea personala, lucruri pe care eu refuz sa le discut. Nu-mi place, nu mi-a placut niciodata. […] Daca ma intrebi de viata personala, nici nu ma intereseaza.”

Statutul de persoana publica este si unul dintre motivele pentru care rapperul evita locurile in care se afla multi oameni.

loading...