Chefi la Cutite 7 decembrie 2020. Mai sunt doar 4 editii pana cand vom afla cine castiga marele premiu in sezonul 8. In editia de miercuri, 2 decembrie, Diva lui Scarlatescu a plecat acasa. nsa, in loc sa fie o plecare frumoasa din concurs, a fost una cu replici acide din partea Divei. 

Citeste aici: Cine este Lavinia Ilcau de la Chefi la Cutite. Diva lui Scarlatescu a fost eliminata

„N-am putut sa ma bucur pentru ca stiu ca a plecat Lavinia”, a spus Robert dupa ce a aflat rezultatul votului dat de cei trei chefi. „Eu nu cred ca unora dintre colegi le-ar parea rau. Din contra, o sa se simta mai liberi”, a spus Lavinia la testimoniale. Replica ei nu a scapat netaxata de catre Catalin Rizea.

Chefi la Cutite 7 decembrie 2020. Cine a plecat acasa, in aceasta seara

Tensiunea a fost la cote maxime si de data aceasta. Cu doar 1 battle ramas pana la semifinala si finala, inca un concurent a parasit competitia. In aceasta seara, echipa care a suferit o noua pierdere este cea a lui Catalin Scarlatescu. Concurentul eliminat este Robert Vasiliu, zis Ragnar.

Momentele au fost incredibile. Scarlatescu si-a folosit amuleta sa ii dea doua punce lui Robert, stiind ca s-a descurcat prost la ultimele probe. La final insa, atunci cand a realizat ca Ragnar se lupta pentru locul in competitie chiar cu Paul Maxim, Scarlatescu a scos o alta amuleta, cu care si-a salvat „cutitul de argint”, cum il numeste el pe Paul.

Daca eliminarea Laviniei nu a fost o surpriza pentru multi, nu se poate spune acelasi lucru si despre celelalte doua eliminari anterioare. Chef Florin Dumitrescu a pierdut niste concurenti extrem de puternici, demni de marea finala.

Citeste si: Chefi la Cutite 2020. Schimbare in grila Antena 1. Cand se difuzeaza, de fapt, marea finala

Chefi la Cutite 7 decembrie 2020. S-au ascutit cutitele si s-a pus imaginatia la contributie pentru niste farfurii senzationale. Cu toate acestea, intotdeauna cineva trebuie sa piarda. Zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie au adus doua surprize totale pentru telespectatorii Antena 1.

Au plecat acasa, pe rand, doi oameni de baza din echipa lui Florin Dumitrescu. Primul a plecat francezul Vincent, iar al doilea a plecat chiar cutitul de aur al echipei. Alberto a fost la preselectii insotit de sotie.

Citeste si: Cine este Cristian Boca, de la Chefi la Cutite. Cutitul de aur al lui Catalin Scarlatescu a lucrat in restaurantul lui Jamie Oliver

loading...